up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Trangoworld

Trangoworld Vest Vohi

plus
  • Play videoTrangoworld Vest Vohi
  • Trangoworld Vest Vohi

Trangoworld Vest Vohi

Produktbeskrivelse Trangoworld Vest Vohi

Funktioner:


Justerbar hem med elastiksnor og prop

Monteret elastiske ærmegab

Zip forlommer

Indvendig lomme

Åndbar

Let og komfortabel

Termisk og komfortabelTeknologi:


NED:

Trangoworld anvender i sine indsamling flere varianter af down "europæisk gåsedun", "europæisk andedun", "Goose ned" og "Duck ned". Der er 2 vigtige kvalitetsfaktorer, der bestemmer ned præstation af en beklædningsgenstand eller en sovepose: den ene er en blanding af dun og fjer ("Mix ratio"), og den anden er fyldet ydeevne ("Fillpower"). "Mix ratio": Information som "98/2" betyder, at påfyldning af en beklædningsgenstand eller en sovepose, har 98% af ned og 2% af fjer. Down holder bedre varme end fjer. Jo højere andelen af ​​ned i forhold til fjer er, desto højere isolering med samme påfyldningsvægt vil være. "Fillpower": En "Cuin" er måleenheden for at teste ydeevnen med hensyn til påfyldning og komprimering. Jo højere antallet af "cuins", jo højere påfyldning ydelse vil være. Resultatet er et produkt med bedre isolering.


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos runnerinn, din online specialist i løb og triatlon udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Veste varer fra Trangoworld. Kig efter løb og triatlon varer, der står under Trangoworld Vest Vohi. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Trangoworld Vest Vohi

Farve
Funktioner

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up