up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Suunto

Suunto Læderrem Elementum Terra

plus
  • Play videoSuunto Læderrem Elementum Terra
  • Suunto Læderrem Elementum Terra

Suunto Læderrem Elementum Terra

Produktbeskrivelse Suunto Læderrem Elementum Terra

Dette kit indeholder en sort læderrem med røde syninger og foråret barer at fastgøre stroppen. Stroppen kit passer til alle Elementum Aqua, Terra og Ventus modeller. Det anbefales at have remmen ændres af en autoriseret forhandler eller Suunto servicetekniker.

Hvad ville du sige til at finde Suunto Læderrem Elementum Terra til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra Suunto og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Elektronik varer.

Funktioner Suunto Læderrem Elementum Terra

Farve
Underkategorier
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up