up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267
  • Play videoCMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267
  • CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267
  • CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267
  • CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267
  • CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267
CMP
360

CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267

CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267

CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267

CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267

plus

CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267

Produktbeskrivelse CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267

Altak Trail WP Trail løbesko er en CMP trail løbesko til kvinder, der er ideelle til daglig brug. Hvis du er en pronator med en neutral slidbane, vil du opdage, at denne model hjælper dig med at tage agile og reaktive trin, især under lodrette forlystelser og i tekniske sektioner.

Du vil opdage, at sports bjergbestigning fodtøj indeholder vigtige funktioner for at holde dig komfortabel og stabil under dine eventyr på stierne. Strukturen i denne model letter ventilation for at holde dine fødder tørre og friske i længere tid.

Desuden genererer designet af sålen på denne CMP sportssko det nødvendige greb på forskellige typer overflader, hvilket holder dig stabil.
The Altak er en vandtæt SkyRace-speedsko, der er perfekt til høje præstationer over mellem og korte afstande.

Den ekstremt lyse, åndbare øvre og sålene optimalt greb (især på tunge terræner) og maksimal trækkraft gør dette til en fleksibel, reaktiv sko ideel til tekniske sektioner og til lodrette løb.

Det moderne og fashionable look gør det også til en sko til hverdagen.Hos runnerinn, kan du se alle egenskaber på CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267. I vores løb og triatlon butik, har vi mange størrelser i CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267, andre tilbud på andet løb og triatlon udstyr.

Funktioner CMP Trail Løbesko Altak WP 3Q48267

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Funktioner
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up