up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen
  • Play videoAsics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen
  • Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen
  • Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen
  • Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen
  • Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen
  • Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen
Asics
360

Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen

Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen

Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen

Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen

Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen

plus

Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen

Produktbeskrivelse Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen

Fortsæt din træning, selv i ugunstige miljøsituationer. Hvis du som atlet ønsker at opretholde din kropsvarme og beskytte dig selv, skal du bruge den pakkbare løbejakke . Denne 100% polyester beklædning er skabt af Asics for at forbedre din præstation. Dens væsentligste egenskaber er dens ultra lette vægt og modstanden mod vindens passage og mindre optimale klimaer.

Med hensyn til dens dimensioner er opbevaringen af tøj meget enkel, da den tilpasser hele strukturen til indersiden af din egen lomme. I øjeblikke af vedvarende regn eller en glødende sol har tøjet en justerbar hætte, der beskytter dig og ikke afbryder dine bevægelser.

Til steder med dårlig synlighed, reflekterende teknologi på bagsiden og manchetter, der hjælper dig med at fortsætte din træning. Foran er brandlogoet arrangeret. Beklædningsgenstanden er praktisk og alsidig; du kan klæde det på, selv når du ikke træner. For at forbedre pasformen har snørebånd, der hjælper med at tilpasse størrelsen på jakken.

Træn hårdt og løb hurtigt i Packable Jacket. Tag din øvelsesrutine i et design, der er lavet til at klare det hårde vejr med sin vandafvisende og vindtæt konstruktion. Lette og nemme at pakke væk i hætte, denne jakke er perfekt til at tage til en weekend med vandreture og klatring, når vejret kan være uforudsigeligt. I mellemtiden giver nederste lynlås ekstra ventilation og stor mobilitet, og kængurufoden betyder, at du kan tage dine ting med dig overalt, hvor du går. Trykt grafik på bagsiden og det gennemsigtige stof gør det til et unikt stykke, mens en asymmetrisk lynlås og en tovejs lynlås tilføjer en stilfuld kant i dette hyggelige design, der giver det ideelle valg til lag over toppe, veste og tights. Afrundet med reflekterende branding, kan du gå til din aften jogging, og du vil se, når synligheden er reduceret.


Vores Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen er med garanti de originale Asics. Hvis du handler hos løb og triatlon, vil du modtage dine Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 36.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Asics Hættejakke, Der Kan Pakkes Sammen

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Meget let

-

Vindjakke meget lys i dage, ikke for kold

God værdi for pengene

-

Hvad det er, det er et fantastisk produkt

Asics pakker

-

Komfortabel jakke, lys, smuk som et ideelt andet lag.

Fuld størrelse

-

Jeg købte størrelse M, og de er meget komplette størrelser, op til en stor tsnto. Materialet er ok, selvom efter min mening noget enkelt.

Alt sammen perfekt

-

Produktet svarede virkelig ikke til fotografiets, dog alt perfekt med hensyn til hastighed.

Asics pakker

-

Perfekt, hvad jeg ledte efter.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up