`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-SOCKS

X-SOCKS Trekking Extreme

 • X-SOCKS Trekking Extreme
 • X-SOCKS Trekking Extreme
 • X-SOCKS Trekking Extreme

X-SOCKS Trekking Extreme

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning X-SOCKS Trekking Extreme

EXT REMELY lätt, mycket övertygande: Bäst i test GÅNGER TVÅ. Solen och behagliga temperaturer övertyga oss snabbt för att ge sig ut på en ambitiös äventyr.


Men foten som sitter tätt i en sko värms upp och börjar svettas. X-SOCKS Extreme transporterar optimalt värme och fukt. Speciella egenskaper: De AirGuide fungerar som en distans och är placerad längs AirConditioning kanal för att underlätta kontinuerlig luftcirkulation.


De patenterade Aircool Stripes under sulorna tillåter även temperatur-reglering frisk luft att cirkulera. Tillverkas med en lätt beröring men fortfarande tekniskt perfekt, skapar det en typisk X-Socks? Barfota? miljö.Specifikationer:


Teknisk sammansättning:


- 38%: Skin NODOR


- 24%: Robur


- 21%: Nylon


- 13%: Mythlan


- 4%: Elastan


Material sammansättning:


- 45%: Nylon


- 38%: Polyester


- 13%: Polypropylen


- 4%: ElastanTeknik:


Vår hela kroppsvikten bärs av bara några små områden på foten. Använda den bästa teknik som finns idag, den anatomiskt formade fotbädden anpassats till R -??? Höger och L - vänster fot, skyddar och stöder dessa hög stress områden, sulor av foten.


Den luftkonditionering Kanal börjar vid foten? Ar båge och leder ut ur skon. Värme och fukt kontinuerligt regleras av pumpande effekt som garanterar att, med varje steg, strömmar frisk luft runt foten.


Den travers ventilationssystem säkerställer att stora delar av fotsulan, är områden som normalt tätt tryckt i skon, rikligt försedd med frisk luft. För detta är den pumpande verkan hos fotvalvet mobiliseras.


När du avgå, tvingar en flackare bågen frisk luft runt hela fotsulan och, när bågen lyfts igen, dras luft ur skon.


Hälen området är särskilt benägna att blåsor: The Heel Protector absorberar friktion och sålunda effektivt minskar risken för blåsbildning.


Ju längre dagarna blir, desto aktivare blir vi. Och aktivitet innebär ofta sporter? allt från en skön promenad till ett maratonlopp. Men så olika som de olika sporter kan vara, de har alla en sak gemensamt: sommarvärmen.


Av denna anledning, har X-Socks utvecklat ett speciellt ljus linje för sommaren slitage. Den anatomiskt formade? R?-Rätt /? L?-Vänster fotbäddar är gjorda av Skin NODOR, ett garn som hämmar lukt och tillväxt av bakterier och ger behagligt torrt och hygieniskt färsk fötter. Integrerad i huden NODOR materialet är Aircool Stripes, som andas Mythlan bearbetas till en finstickad nätet.


Dessa högteknologiska funktionella fibrer kyla och ventilera fötterna även under sulan och ger otrolig komfort även på de varmaste dagarna i sommar.


Hälsenan Protector är tillverkad av en mycket slitstark och stötdämpande material, den skyddar hälsenan från tryckpunkter och friktion från toppen av skon.


Våra fötter beror på finjusterade samspel av senor, ligament, muskler och leder. En slarvig steg kan vara tillräckligt för att förstöra denna erfaret team.


Därför anklarna kräver extra skydd utan att hämma foten? S frihet. Det är därför som vi uppfann X-Cross Bandage. Det är ett kors fotled bandage stickad elastiskt material, stabiliserar det ankeln och optimalt stödjer foten? S funktion.


Ju tjockare kudde, desto bättre skydd. Men det faktum att sådana strumpor bokstavligen kan strypa luften ur en person har ignorerats av alla strumpa tillverkare. Utom oss.


Vi har utvecklat ett sofistikerat kudde system som helt skyddar och tillåter luften att cirkulera även inuti skon.


Den stång-typ struktur av vadderingen tillåter luft att röra sig, så i fallet av en stöt, är trycket inte överförts till huden, men flyr åt sidorna. Detta sätt defibrillering inte bara buffras i en riktning, men tre olika sätt och i tre riktningar.


Den självjusterande manschetten anpassar sig till alla ben storlek utan att halka eller bromsande. Detta garanterar en perfekt passform och komfort.


En luft guide längs AirConditioning Channel underlättar effektiv luftcirkulation. Placerad längs AirConditioning kanal, skapar det ett tunt lager av luft mellan skon och huden och garanterar därmed en kontinuerlig cirkulation av frisk luft.


Om foten är torr, är chansen mindre att en blåsa bildas.


Du kan andas. Du? Re intelligent. Aren? T strumpor också?


Och detta är utmaningen. Hur kan vi skydda perfekt och stödja våra fötter och återskapa det naturliga, torra barfota klimatet på samma gång? Revolutionen: X-Socks. X-SOCKS forskargrupp lärt evolutionen? och avslutade det med ett viktigt, revolutionerande steg.


Genombrottet är utvecklingen av AirConditioning Channel. För första gången en strumpa är kapabel att leda bort varm, fuktig luft och ge foten med kall, torr frisk luft. Fötterna kan nu andas i strumpor och skor!


Spännen och snören kan bli ett problem i sporter som är beroende av ben-ström. Tryckpunkter och skav aren? T ovanligt. Vristen Protector minimerar problemet.


En mjuk kudde breder ut punkten tryck avsevärt minska förekomsten av smärtsamma tryckpunkter och skrapning, blåmärken och blåsor. Vristen Protector ger också en behaglig känsla i skon.


Vem vill vara topp måste ta hand om sina tår. Den asymmetriska Tå Protector absorberar tryck och perfekt kramar konturen av tån Protector absorberar tryck och perfekt kramar konturen av theasymmetric tåområdet.


Alla vet den obehagliga känslan när en tå ständigt stötar upp mot skon.


Efter ett tag har du en smärtsam ömma punkten. Chansen att detta problem uppstår när de gör sport är ganska hög eftersom ständig rörelse kan orsaka foten att glida fram i skon.


Att buffra foten från detta tryck ToeTip Protector är tillverkad av Robur som dämpar och skyddar tårna liksom de särskilt känsliga tårna.


Om det du behöver är X-SOCKS Trekking Extreme, finns det just här och till bästa pris. runnerinn har den här och andra löpning - triathlonprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Strumporprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner X-SOCKS Trekking Extreme

Färg

kundens omdömen och frågor (4)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Trekking sommar

-

Bra för sommaren vandring.

Trekking sommar

-

Bra för sommaren vandring.

X-socks vandring extrema

-

Inte för att köra! Bara gå.

Lättvikts men effektiv

-

Tunnare än standardversionen de skaka så mycket.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga