`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC The Trick EVO Running

X-BIONIC The Trick EVO Running

X-BIONIC The Trick EVO Running

X-BIONIC The Trick EVO Running

 • X-BIONIC The Trick EVO Running
 • X-BIONIC The Trick EVO Running
 • X-BIONIC The Trick EVO Running
 • X-BIONIC The Trick EVO Running
 • X-BIONIC The Trick EVO Running

X-BIONIC The Trick EVO Running

Produktbeskrivning X-BIONIC The Trick EVO Running

Kör längre och snabbare utan överhettning: Tricket av X BIONIC gör det möjligt. Längs längden av ryggraden av X BIONIC tricket löpartröja är en isolerande dyna. Den simulerar kroppen överhettning och tillåter tidig svettproduktionen att sparka in. Tack vare förebyggande kylning, extrema temperaturtoppar och energi påfrestande överhettning undviks.

Specifikation:

Teknisk sammansättning:

87% Hud NODOR

10% Polypropylen

3% Elastan

Materialsammansättning:

87% Polyamid

10% Polypropylen

3% Elastan

Teknik:

3D BionicSphere System i bröstet:

Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften härdat inne kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kropps värme och ersattes sedan med ny frisk luft.

3D BionicSphere System i bröstet:

Fysiologiska studier har visat att bröstet är den bästa platsen för att reglera kroppstemperaturen snabbt och effektivt. Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften härdat inne kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kropps värme och ersattes sedan med ny frisk luft. Inga utkast, men perfekt ventilation.

3D BionicSphere System på baksidan:

Garantier effektiv ventilation så fukt är snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.

3D BionicSphere System på svanskotan:

Svetten av nedre ryggen området bedrivs genom 3D BionicSphere System till svanskotan för avdunstning. De SweatTraps på nedre delen av ryggen är riktade specifikt på att fånga svett rinner mot skinkorna. Denna första etapp, som ofta leder till friktions sår, avbryts innan den ens kan börja.

AirComPlex Zon:

144 cm mer isolering. Vid solar plexus, direkt under den 12: e bröstkotan, viktiga nervfibrer emot signaler som påverkar en? S hela välbefinnande. Energi Ackumulator EVO skyddar detta känsliga område med speciella kanaler. Varm luft bifogat det isolerar optimalt i kylan. Systemet? S struktur processer skjutande svett från fysisk aktivitet och säkerställer lämplig kylning av härden.

SweatTraps:

Trap svett innan du börjar känna det. Svett är wicked bort så det kan avdunsta använder värmedynamik. En film av svett för tunn för att vara märkbar är kvar för att kyla huden.

Tricket:

Med Tricket, har utvecklarna på X BIONIC hittat ett nytt och bättre sätt att thermoregulate. Längs en isoleringszonen på ryggraden, är en överhettning av kroppen simuleras, och hjärnan sparkar in med tidiga svettproduktionen. Redan innan kroppen överhettas, dess kyls av svett effektivt och snabbare. Påfrestningen på fysiska system är lättad. RESULTAT: Du har mer energi för prestation.

Expansion Flex Zone vid axelleden:

Flexibilitet i Expansion Flex zonen och sträckan garnet möjliggör obegränsad rörlighet. Dessutom Stretch revbenen tillåta en problemfri körställning i skulderområdet utan att dra upp tröjan. Det garanterar all annan teknik stannar där den hör hemma att optimalt uppnå avsedda funktion.

37 CCR Teknik:

En överhettad eller under kyld kroppen inte kan utföra. Det? S varför det fungerar att hålla sig konstant på den optimala kroppstemperatur på 37C.

Fixering Ribs:

Fixering Ribs på buken håller skjortan i rätt position. De garanterar att tricket är korrekt placerad på baksidan och kan släppa loss sin fulla effekt.

Stabilitet Zon:

Stabilitets Zone håller skjortan på rätt plats och förhindrar obehaglig rida upp under dynamisk bålen flyttas.

Skin NODOR Nano Technology:

Hud NODOR? S pH neutrala joner hämmar aktivt bakterier uppbyggd och minimera lukt orsakar mikroorganismer.

X Impact Technology:

Bättre prestanda på grund av graderad kompression som minskar muskel svängningar, stödjer muskler och leder och optimerar näringstillförsel.

HIGH.IMPACT (Energy Ackumulator, Löpning / Bike Pants): Lies tätt mot kroppen och minskar muskler vibrationer och svängningar. Hjälper till att bibehålla en lägre hjärtfrekvens, stöder stabiliserade blodtryck och snabb venösa åter av blod hjärtat för en bra näringstillförsel. Män? S och kvinnor? S modeller.

MID.IMPACT (Bionic Energizer, Löpning / Bike Shirts): Minskar muskelvibrationer, stödjer muskler och leder. Optimerar rörelsefrihet liksom samtidigt cirkulationen av blod, vilket förbättrar näringstillförsel till musklerna. Män? S och kvinnor? S modeller.

LOW.IMPACT (Bionic Vitalizer): vitaliserar och sparar energi genom effektiv temperaturreglering. Dess bekväm passform llies nära kroppen utan en tight passform. Bionic Vitalizer är extremt elastisk. Män? S och kvinnor? S modeller.


Med X-BIONIC The Trick EVO Running kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket X-BIONIC och deras löpning - triathlonprodukter, kolla in de olika kategorierna och Herrkläder produkterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på runnerinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner X-BIONIC The Trick EVO Running

Underkläder
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Mesh x-bionic

-

utmärkt produkt leverans Regular

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga