`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

 • X-BIONIC Running The Trick EVO L/S
 • X-BIONIC Running The Trick EVO L/S
 • X-BIONIC Running The Trick EVO L/S
 • X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

Produktbeskrivning X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

Du brukade ha för att arbeta hårt för att göra din kropp svettas? ibland så hårt du började överhettas. Nu har du total kontroll över din värmehantering? eller åtminstone ryggen gör. En speciell pad längs ryggraden simulerar din kropp överhettning. Du börjar alltså att producera svett tidigare. Detta förhindrar risken för överhettning och förbättrar din prestation. Perfekt anpassade till den kvinnliga kroppen, det finns system på axlar, bröst och rygg för att fördela svett perfekt och avdunsta den effektivt.

Teknik:

3D BionicSphere System i bröstet:

Fysiologiska studier har visat att bröstet är den bästa platsen för att reglera kroppstemperaturen snabbt och effektivt. Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften härdat inne kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kropps värme och ersattes sedan med ny frisk luft. Inga utkast, men perfekt ventilation.

3D BionicSphere System på baksidan:

Garantier effektiv ventilation så fukt är snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.

3D BionicSphere System på svanskotan:

Svetten av nedre ryggen området bedrivs genom 3D BionicSphere System till svanskotan för avdunstning. De SweatTraps på nedre delen av ryggen är riktade specifikt på att fånga svett rinner mot skinkorna. Denna första etapp, som ofta leder till friktions sår, avbryts innan den ens kan börja.

AirComPlex Zon:

144 cm mer isolering. Vid solar plexus, direkt under den 12: e bröstkotan, viktiga nervfibrer emot signaler som påverkar en? S hela välbefinnande. Energi Ackumulator EVO skyddar detta känsliga område med speciella kanaler. Varm luft bifogat det isolerar optimalt i kylan. Systemet? S struktur processer skjutande svett från fysisk aktivitet och säkerställer lämplig kylning av härden.

ExpansionRibs:

Den stickade tyg av ExpansionRibs veck isär bygger på principen om dragspel, vilket säkerställer att kalla icke? T svalna armbågarna. Även när kraftigt böjd, är den isolerande effekten upprätthålls genom varm luft som lagras i det inre. Flexibiliteten hos ExpansionRibs och elasticiteten i garnet medger en friktionsfri rörelsefrihet.

SweatTraps:

Trap svett innan du börjar känna det. Svett är wicked bort så det kan avdunsta använder värmedynamik. En film av svett för tunn för att vara märkbar är kvar för att kyla huden.

Expansion Flex Zone vid axelleden:

Flexibilitet i Expansion Flex zonen och sträckan garnet möjliggör obegränsad rörlighet. Dessutom Stretch revbenen tillåta en problemfri körställning i skulderområdet utan att dra upp tröjan. Det garanterar all annan teknik stannar där den hör hemma att optimalt uppnå avsedda funktion.

Fixering Ribs:

Fixering Ribs på buken håller skjortan i rätt position. De garanterar att tricket är korrekt placerad på baksidan och kan släppa loss sin fulla effekt.

37 CCR Teknik:

En överhettad eller under kyld kroppen inte kan utföra. Det? S varför det fungerar att hålla sig konstant på den optimala kroppstemperatur på 37C.

Sammanhållnings Wrap Teknik:

? Kvinnor s bindväv: Kvinna bindväv är genetiskt svagare. Atle aktiva kvinnor i synnerhet har problem med gropar i huden på de övre lår, rumpa, höfter och armar eftersom de lagra mer laktat i vävnader med ökad aktivitet. Det i sin tur stör flödet i det lymfatiska systemet, leder till att vatten byggs upp i vävnader som resulterar i svallning. Den Vicarious bindväv, vilket är den innovativa simhud struktur sammanhållnings Wrap Technology, presterar som starkare manliga bindväv och kvasi omsluter svagare kvinnliga bindväv. Lymfatiska flödet därmed mobiliseras under sportaktiviteter. Det stimulerar sedan systemet och hämmar lagring av mjölksyror och metaboliska avfall, vilket i sin tur förbättrar tillförseln av näringsämnen och syre till cellerna.

? Män s bindväv: Stabile sadelgjord. Högre stabilitet, mindre risk för celluliter. Dermis kvinnor är mer elastisk och svagare än för män. Många fettceller, som har elastiska egenskaper och tar upp ökade syror och metablic avfall, finns i subkutan vävnad. Kollagenfibrer, som ger huden styrka och elasticitet, löper parallellt med varandra i kvinnor, medan män fibrerna bildar en typ av stabil sadelgjord i huden. Det? Är därför växande fettceller i lår, rumpa och höfter kan driva mellan och genom kollagenfibrer för att orsaka en dimpling effekt.

Sammanhållnings Wrap Teknik: X BIONIC sammanhållnings Wrap Technology riktar den kvinnliga anatomin. Dess kompression och speciella planlagd struktur innebär mindre laktat och metaboliska avfall kan penetrera vävnad: Stabiliserar och stöder bindväv, Förbättrad metabolism och nedbrytning av metaboliska avfall, Minskad hud dimpling, erbjuder Mindre vibration.Vicarious bindvävs stöd till bindväv. Det ger utifrån vad kvinnliga bindväv saknas på insidan: stabilitet. Dess kompression och speciella planlagd struktur innebär mindre lactacte och metaboliska avfall kan penetrera vävnader. Som stöder lymfatiska flödet och kan hämma uppbyggnaden av dimpling.

Innehåller Hud NODOR: Hightech ner till minsta atom: Förhindrar bakterietillväxt och förhindrar obehaglig lukt. Hud NODOR? S pH neutrala joner hämmar aktivt bakterier uppbyggd och minimera lukt orsakar mikroorganismer.

Stabilitet Zon:

Stabilitets Zone håller skjortan på rätt plats och förhindrar obehaglig rida upp under dynamisk bålen flyttas.


Om du är intresserad av X-BIONIC Running The Trick EVO L/S, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Damkläder produkter från märket X-BIONIC har den bästa tillverkarkvaliteten. X-BIONIC designar exklusiva löpning - triathlon produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din X-BIONIC Running The Trick EVO L/S idag!

Funktioner X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

Ärmlängd
Rekommenderad användning
Färg

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Bra qualilty

-

Bra kvalitet.

Ok

-

Alla helt OK PRODUKT LEVERANS

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga