`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effektor Power Running

X-BIONIC Effektor Power Running

 • X-BIONIC Effektor Power Running
 • X-BIONIC Effektor Power Running
 • X-BIONIC Effektor Power Running

X-BIONIC Effektor Power Running

Produktbeskrivning X-BIONIC Effektor Power Running

Kliv utanför de nuvarande gränserna för fysik? Alla rensa framåt! Effektor? Running Powershirt. Blodet i dina armar har en tuff väg tillbaka till ditt hjärta? lång, mot tyngdkraften och mot den centrifugalkraft som skapas av din armrörelse. Den Effektor? Köra Powershirt därför inte bara har prestationshöjande X-BIONIC Delvis Kompression i hela överkroppen, men det ökar också kompressionen appliceras på armarna. Avkastningen av venöst blod har en lättare tid på det, och ditt kardiovaskulära system sparar energi. Du får ännu mer kraft med den stora 3D-BionicSphere System på baksidan. Det lindrar din kropp? S eget behov av temperaturhantering. Neural-Response-Bandage på armbågarna ge snabbare, mer exakt muskelsvar.


3D-BionicSphere System på baksidan

Garantier effektiv ventilation så att fukt är snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.


3D-BionicSphere System i bröstet

Utan att ge kroppen ett intryck av att det blir kallt, frisk luft från 3D-BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften härdat inuti kanalerna, fungerar som en sluss. Het är fuktig luft bortskaffas med hjälp av dynamiken i kroppen värme och ersattes sedan med ny frisk luft.


AirComPlex-Zone

144 cm mer isolering. Vid solar plexus, direkt under den 12: e bröstkotan, viktiga nervtrådar emot signaler som påverkar en? S hela välbefinnande. Energi Ackumulator EVO skyddar detta känsliga område med speciella kanaler. Varm luft bifogade det isolerar optimalt i kylan. Systemet? Struktur processer skjutande svett från fysisk aktivitet och säkerställer lämplig kylning av härden.


SO-Pad

Möjliggör riktad isolering av enskilda kroppsdelar från en kall miljö för att skydda kroppen från att frysa på vintern. Detta är hur de optimerade ISO-Pads behålla kroppsvärmen, vilket är nödvändigt för att garantera intern funktion orgel och skydda kroppsdelar som är känsliga för kyla.


Smart Compression

Kompressionen på armen ökar mot handleden. Denna grad kompression stödjer effektivt återflöde av blod i venerna.X-BIONIC Partiell Kompression

Ett nytt riktmärke inom komprimeringsteknik. Partiell Kompression av X-BIONIC utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.


ExpansionRibs?

Den trikå av de ExpansionRibs? viker från varandra baserat på principen dragspel, vilket säkerställer att kyla spelar ingen kyla ner armbågarna. Även när kraftigt böjd, är den isolerande effekten bibehållas genom varm luft lagrad i det inre. Flexibiliteten hos ExpansionRibs? och elasticiteten i garnet tillåter en friktionsfri rörelsefrihet.


Neural Response Bandage

Den Neural Response Bandage utövar riktad press på muskelfäste, förbereder receptorerna för åtgärder och förbättrar arbetet i musklerna.ISO-Shoulder?

Den vågliknande struktur ISO-Shoulder? ligger över axlarna, hålla kroppen varm och skydda mot frossa.


Värmeöverförings Zon

Optimal värmeavledning.


Känner du till alla X-BIONIC Effektor Power Running funktioner? På runnerinn, väljer vi löpning - triathlonvaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Herrkläder varor istället so kolla in hela vår T-shirtskollektion. Alla märken vi säljer såsom X-BIONIC är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i löpning - triathlon!

Funktioner X-BIONIC Effektor Power Running

Ärmlängd
Färg

kundens omdömen och frågor (3)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skytte underkläder

-

Är också underbart lämpat som en skjutplagg. Ingen svettning på sommaren och ingen frysning på vintern

Skytte underkläder

-

Är också underbart lämpat som en skjutplagg. Ingen svettning på sommaren och ingen frysning på vintern

X-bion effektor effekt rinnande

-

Det är en mycket andas tee, och bra för racing under kalla årstiden!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga