`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Apani Merino

X-BIONIC Apani Merino

 • X-BIONIC Apani Merino
 • X-BIONIC Apani Merino
 • X-BIONIC Apani Merino
 • X-BIONIC Apani Merino

X-BIONIC Apani Merino

Produktbeskrivning X-BIONIC Apani Merino

ÖVERFÖRINGSSKIKT Det andra skiktet av systemet dispergerar den fuktiga värmen, utan att tillåta fukten att kondensera, och därför stabiliseras kyleffekten av det första skiktet. Samtidigt skapas kanaler och utrymme där luft kan samlas för att lagra värme. Om vädret är varmt, det håller den isolerande hetta transmissionslagret bort från kroppen.

ISO-Skuldra ™

Den vågliknande struktur ISO Shoulder ™ ligger över axlarna, hålla kroppen varm och skydda mot frossa.

SweatTraps® 40 cm yta för svett transport

Eftersom en hel del svett produceras i bröstet, är SweatTraps® placeras strategiskt runt 3D BionicSphere® System för att påskynda transport av fukt.

Luftkonditionering Channel®

Luftkonditioneringen Channel® är ett ventilationssystem med kanaler som rinner runt kroppen kontinuerligt transporterar bort fukt och värme. Det tillåter luft att strömma till kroppsområden som normalt inte nås med frisk luft cirkulation.

Aktiv Bund®

Den mycket elastiska manschetten garanterar perfekt passform utan bromsande.

AirComplex Zone ökad isolering till 72 cm

I solar plexus, direkt under tolfte kotorna av bröstregionen, viktiga nerver emot signaler som påverkar en hela välbefinnande. Vår sportkläder skyddar detta känsliga område med särskilda kanaler. Låst i varm luft isolerar optimalt i kylan. Systemets konstruktion processer överskott svett från fysisk aktivitet och säkerställer lämplig svalka i kärnan.

3D BionicSphere® System i bröstet

Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere® System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras inuti kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppsvärmen och ersattes sedan med ny frisk luft.

SweatTraps® på baksidan

För att du inte slösa en enda droppe av värdefull svett, de tätt inriktade raderna av SweatTraps® utgör nu längst ned i 3D BionicSphere® System på baksidan

3D BionicSphere® System på baksidan

Garantier effektiv ventilation så fukten snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skydda mot kyla.

ISO-Pad

Riktad isolering av enskilda kroppsdelar mot omgivande kyla kan hindra kroppen från att bli kallt. Detta är anledningen till ISO Pads över hipbones behålla kroppsvärmen som är nödvändigt för att garantera inre organ funktion.

ExpansionRibs ™

Den stickade tyget av ExpansionRibs ™ veck isär bygger på principen om dragspel, vilket säkerställer att kalla inte kyla ner armbågarna. Även när skarpt böjd, är den isolerande effekten upprätthålls genom varm luft som lagras i det inre. Flexibiliteten i ExpansionRibs ™ och elasticiteten hos garnet medger en friktionsfri rörelsefrihet.

Teknisk sammansättning:

75% Merinoull

23% Mythlan ™

2% elastan


X-BIONIC Apani Merino har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din X-BIONIC Apani Merino som du köpt på runnerinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår löpning - triathlonbutik online upptäcka ett brett utbud av märket X-BIONIC och komplettera din order med löpning - triathlonprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner X-BIONIC Apani Merino

Rekommenderad användning
Ärmlängd
Färg
Färg

kundens omdömen och frågor (3)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Topp

-

Produkten levererades snabbt i perfekt skick - är helt nöjd!

Nice !!!

-

Great! ! !

X-bion apani merino

-

min kropp värms omedelbart direkt efter jag lägga detta på, verkligen fantastiskt !!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI