`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Apani Merino

 • X-BIONIC Apani Merino
 • X-BIONIC Apani Merino
 • X-BIONIC Apani Merino

X-BIONIC Apani Merino

Produktbeskrivning X-BIONIC Apani Merino

BESLUT SKIKTET Detta bildar den första och mest väsentliga skikt av systemet. Det kyler när du svettas och värmer när youre kallt. Med högre aktivitetsnivå, är en tunn, kylning film av fukt under hela den tid överskott svett är onda borta. Med lätt aktivitet, isolerar beslutet Layer. Resultatet: Kroppen är fortfarande helt reglerad och idrottaren kan utföra kraftigt under längre tid.

ISO-Skuldra ™

Den vågliknande struktur ISO Shoulder ™ ligger över axlarna, hålla kroppen varm och skydda mot frossa.

3D BionicSphere® System i bröstet

Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere® System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras inuti kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppsvärmen och ersattes sedan med ny frisk luft.

SweatTraps® 40 cm yta för svett transport

Eftersom en hel del svett produceras i bröstet, är SweatTraps® placeras strategiskt runt 3D BionicSphere® System för att påskynda transport av fukt.

AirComplex Zone ökad isolering till 72 cm

I solar plexus, direkt under tolfte kotorna av bröstregionen, viktiga nerver emot signaler som påverkar en hela välbefinnande. Vår sportkläder skyddar detta känsliga område med särskilda kanaler. Låst i varm luft isolerar optimalt i kylan. Systemets konstruktion processer överskott svett från fysisk aktivitet och säkerställer lämplig svalka i kärnan.

Luftkonditionering Channel®

Luftkonditioneringen Channel® är ett ventilationssystem med kanaler som rinner runt kroppen kontinuerligt transporterar bort fukt och värme. Det tillåter luft att strömma till kroppsområden som normalt inte nås med frisk luft cirkulation.

Aktiv Bund®

Den mycket elastiska manschetten garanterar perfekt passform utan bromsande.

SweatTraps® på baksidan

För att du inte slösa en enda droppe av värdefull svett, de tätt inriktade raderna av SweatTraps® utgör nu längst ned i 3D BionicSphere® System på baksidan

3D BionicSphere® System på baksidan

Garantier effektiv ventilation så fukten snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skydda mot kyla.

ISO-Pad

Riktad isolering av enskilda kroppsdelar mot omgivande kyla kan hindra kroppen från att bli kallt. Detta är anledningen till ISO Pads över hipbones behålla kroppsvärmen som är nödvändigt för att garantera inre organ funktion.

ExpansionRibs ™

Den stickade tyget av ExpansionRibs ™ veck isär bygger på principen om dragspel, vilket säkerställer att kalla inte kyla ner armbågarna. Även när skarpt böjd, är den isolerande effekten upprätthålls genom varm luft som lagras i det inre. Flexibiliteten i ExpansionRibs ™ och elasticiteten hos garnet medger en friktionsfri rörelsefrihet.

Teknisk sammansättning:

75% Merinoull

23% Mythlan ™

2% elastan


Om det du behöver är X-BIONIC Apani Merino, finns det just här och till bästa pris. runnerinn har den här och andra löpning - triathlonprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av T-shirtsprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner X-BIONIC Apani Merino

Underkläder
Ärmlängd
Färg

kundens omdömen och frågor (11)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Bara bra

-

Jersey av högsta kvalitet, Apani är bara fantastiskt i utförandet av X-Bionic, allting är en kompromiss. Utmärkta priser, tjänsten förtjänar hög beröm.

Utmärkt

-

Trekkinn bra jobb. Leverans utan voprosov.Produkt uppfyller specifikationer och förtjänar den högsta pohvaly.Ochen rekommenderar till alla som själva webbplatsen, liksom produkten.

X-bion apani

-

Utmärkt skjorta med ett konkurrenskraftigt pris och leverans i tid !!

Bra köp

-

utmärkt produktkvalitet till ett mycket överkomligt pris

X-bion merino

-

fantastiska sticka mycket!

Perfekt men ...

-

Tröjan är mycket väl hans plikt att isolera kalla och säkerställa en god andningsförmåga. I motsats är det mycket känslig och måste vara noga med att zip och kardborre

X bionic garanti.

-

Jag har jersey tricks och även l'ackumulator och nu Merino. De är fantastiska, verkligen förmedla svett utanför lämnar rätt mängd på huden. Dessutom har de tål daglig tvätt. Ja, eftersom jag använder dem varje dag ....

X-bion apani merino

-

utmärkt bra service jersey

Utmärkt

-

verkligt funktionell

Fantastiskt

-

perfekt

Bra

-

Mycket bra, gillade det väldigt mycket.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga