up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Victory endurance

Victory endurance Salt 90 Units Without Flavour

plus
 • Play videoVictory endurance Salt 90 Units Without Flavour
 • Victory endurance Salt 90 Units Without Flavour

Victory Endurance Salt 90 Units Without Flavour

Produktbeskrivning Victory endurance Salt 90 Units Without Flavour

Salt Mössor, Victory Endurance nya formulering av vitaminer och mineraler, är den mest omfattande formel på marknaden som ger alla elektrolyter och mineraler som behövs för att upprätthålla prestationsförmågan, främja fukt och fylla salterna förlorade under träning.

Natrium: den första av de tre mineraler kallade elektrolyter. Anses vara den viktigaste, är det viktigt att bidra till att upprätthålla hydrering i idrott för sin förmåga att hålla kvar vatten inuti cellen. Det tar del i en väl fungerande muskler.

Kalium är den andra av de tre elektrolyter. Det fungerar på den intracellulära nivå bidrar till surt basbalansen, muskelsammandragning och neuromuskulär aktivitet. Underlättar kvarhållandet av vatten i utrymmena mellan cellerna.

Klor: Den tredje elektrolyt. Det är väsentligt att upprätthålla vattenbalansen eftersom det är det ett som underlättar absorptionen av vätskor. Nödvändig för att upprätthålla matsmältningen av magsyra.

Kalcium: Handlingar som energiomsättning, muskelsammandragning, neuromuskulär aktivitet, nervledning och blodproppar.

Järn: Det är en del av röda blodkroppar och är den centrala atomen av hemoglobin, så det är viktigt i att transportera syre.

Magnesium är involverad i olika processer i samband med utsättning av energi (glykolys och oxidativ fosforylering), i proteinsyntesen, neuromuskulär transmission, elektrolytbalans och bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Jod: Spelar en viktig roll i lanseringen av energi i produktionen av sköldkörtelhormoner och nerv och kognitiv funktion.

Koppar: Indirekt viktigt vid transport av syre som är involverad i järn metabolism. Förutom den ingriper i benmineralisering, i upprätthållandet av kollagen, i den oxidativa metabolismen av glukos och, som en del av superoxiddismutas, är också en kraftfull antioxidant.

Mangan väsentligt och riklig mitokondrier rika vävnader (hjärna, lever, bukspottkörtel, njure) och därför att energiomsättningen.

Selen är en kraftfull antioxidant som en del av glutationperoxidas. Också involverade i metabolismen av sköldkörtelhormon.

Tiamin eller vitamin B1: viktigt i metabolismen av kolhydrater för energiproduktion, exempelvis i Krebs cykel. Skulle kunna förbättra anaeroba tröskeln och kan försämra prestandan underskott.

Vitamin D ökar upptaget av kalcium och fosfor och är involverad i tillväxt och benmineralisering, muskelfunktion och immunsystem.

Salt Caps Med Victory Endurance garanterar den mest kompletta bidrag elektrolyter, mineraler och vitaminer för att upprätthålla din prestation.


Upptäck det breda urvalet av löpning och triathlonprodukter från Victory endurance som vi har i lager och till bästa pris. På runnerinn, din löpning och triathlonbutik online, som låter dig handla de bästa produkterna Victory endurance Salt 90 Units Without Flavour från ditt hem med garantin att vi skickar varan inom 24-48 timmar.

Funktioner Victory endurance Salt 90 Units Without Flavour

Färg
Produkttyp
Träning

Kundrecensioner och frågor (6)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Excellent

-

Jag hade tittat på keo-pedaler och jag ville köpa sådana att kolfiberplattan inte skulle förstöras genom användning och det fanns denna pedal från TIME med skyddad kolplatta och den här pedalen är mycket bättre och bekvämare. Mer kontaktyta och utmärkt vikt och kvalitet. Och med en bättre design än Look Keo. Jag älskade dessa pedaler.

Alltid till hands

-

De är väldigt lätta att bära, alltid till hands för att få bra mat när du behöver det, och också, här är de väldigt låga.

Segersalt

-

Mycket bra produkt och kom tidigare än väntat

Weider seger uthållighet salt saps

-

fin produkt mycket effektiv ..

.

-

Hjälper definitivt med långa träningspass. underbar produkt!

Konsultation

-

Hej! Jag vill veta: hoppkapslarna är att konsumera i tävling?. Hur och när rekommenderas det att konsumera dem? Jag rekommenderades salt tabletter, i en spårkonkurrens där jag hade kramper. Eftersom det antas att gelerna inte var tillräckliga såväl som de matar som han bär. Tack

våra experter svarar

Hej,
Vi tar normalt en kapsel var 45: e minut / 1 timme, deppending på vädret.
Vi rekommenderar dock alltid att du följer dina instruktioner. Eftersom det kommer att dyka upp på din näringsrika racingpanning.
Om din första fråga kan du ta det under träning eller tävling.
Hälsningar.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up