up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nutrisport

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

plus
 • Play videoNutrisport Taurine 24 Units Cheesecake
 • Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake
 • Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Produktbeskrivning Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Mängd per dos (1 gel av 40 ml):

Energi:

Koldioxid kort kedja (4,6 g):

Nutrisport Gel ger dig rätt mängd kortkolhydrater (Fructose + Dextrose) för att garantera omedelbar energiförsörjning utan att orsaka oönskade blodsocker (och därmed insulin), som är ansvarig för den fruktade "downpour".

Kolhydrat lång kedja (26 g):

Nutrisport Gel kompletterar sin energiformel med långkedjiga kolhydrater som, tack vare sin mekanism för långvarig absorption, säkerställer en långvarig energiförsörjning, vilket förhindrar muskeltrötthet.

Näringsupptagning och avkastning:

Taurin (50 mg):

Aminosyra mycket riklig i muskelvävnad som spelar en viktig roll i idrottarens utförande. Det stimulerar absorptionen av näringsämnen och förbättrar prestandan tack vare dess ingrepp i neurotransmittersystemet. Förbättrar muskelsvar och därför prestanda.

Vitaminer från grupp B (15% CDR *):

Sats med vattenlösliga vitaminer (B1, B2, B3 och B6) som är nödvändiga i processerna för att erhålla energi i kroppen. Övningen av övning innebär en ökning av dess aktivitet och därför en ökning av behoven hos denna grupp av vitaminer som är så väsentlig i idrottarens utförande.

Återhämtning:

BCAA:

Grenade aminosyror (BCAA) har hög återhämtningsförmåga på grund av deras överflöd i kroppens muskler. Andelen i vilken de har tillsatts (2: 1: 1) maximerar den regenerativa effekten. Dessutom, i situationer med hög energibehov, ger de snabb energi vilket möjliggör besparing av muskelglykogen.

Innehåller: L Leucin (80 mg), L Valine (40 mg), L-isoleucin (40 mg)

antioxidant:

Vitamin E (44% CDR *):

Liposoluble vitamin med antioxidantaktivitet. Det reagerar med de fria radikaler som genereras under fysisk aktivitet, för att undvika förstöring av "goda celler" och saktar åldringsprocessen. Det anses vara ett hjärtskyddande och föryngrande vitamin. Kombinerad med C-vitamin, dess antioxidant effekter förbättras.

C-vitamin (15% CDR *):

Vattenlösligt vitamin som utmärker sig för dess antioxidantkraft och för att ingripa i processerna för bildning av kollagen, huvudbeståndsdelen i brosk och ben. Kombinerat med E-vitamin ökar sin antioxidantaktivitet.

Presentation:

40 g gel

Hur man använder:

Ta 1 gel var 45: e minut av intensiv aerob träning eller i början av träningen (Max 3 geler)


Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake har den officiella Nutrisport tillverkargarantin. Som en officiell Nutrisportåterförsäljare, är alla våra löpning - triathlonvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På runnerinn, är vi dedikerade till att välja Hälsa och näringprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Packsidrottstillskottvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Produkttyp
Sporttillskot

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up