up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nutrisport

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

plus
 • Play videoNutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange
 • Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

Produktbeskrivning Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

Bidrag isolerat vassleprotein med kolhydrater. Grenade aminosyror, L glutamin AKG, Citrullin malat, magnesium och vitaminer för återhämtning ansträngning.

Sammansättning per dos (40 g):

Muskelåterhämtning:

Proteinisolat (14,8 g):

Protein är den grundläggande näringsämne för muskelåterhämtning. Av alla möjliga källor, den "isolerade proteinet" ger en rik källa av grenkedjiga aminosyror och utmärkt biotillgänglighet. Det är lätt absorberas och snabbar återhämtning.

Kolhydrater (20,0 g):

Kombinera kolhydrater kort kedja och lång kedja för att säkerställa påfyllning av insättningar glykogen så effektiv som möjligt. Kolhydrater är energi bas av kroppen så det kommer att vara avgörande för att återvinna energinivåer som förbrukas av utbildning och / eller konkurrens i syfte att bibehålla intensiteten pass dag efter dag.

L glutamin (1,0 g):

L Glutamin är den vanligast förekommande i muskelvävnaden, varför dess betydelse i processen för regenerering av muskel aminosyran. Det främjar också utbyte av muskel glykogen ökar cellulär hydrering och förebygger katabolism.

BCAA (1,0 g):

Transplantatet Aminosyror (BCAA) är 3 (L Leucin, L isoleucin och L valin) och spelar en viktig roll i muskelåtervinningsprocesser. Stimulera proteinsyntesen möjliggör optimal återvinning och har också en antikatabola effekt.

Taurin (500 mg):

Taurin är en mycket rikligt förekommande i muskelvävnad också deltar i processen för avgiftning aminosyra. På detta sätt främjar det muskelregenerering och bortskaffande av avfall som genereras under träning.

Magnesium (150 mg 50% RDA *):

Mineral mycket viktigt både i energiomsättning processer och mekanismer för muskelsammandragning och avkoppling. Av denna anledning är dess ersättare viktigt om vi ska kunna undvika muskelkramper.

avgiftning:

Arginin ketoglutarat alfa (660 mg):

Som en föregångare till salpetersyra (NO) oxid arginin alfa ketoglutarat främjar flödet av näringsämnen till musklerna och ökad syresättning för snabb och effektiv återhämtning.

Citrullin malat (500 mg):

Den citrullin malat hjälper till att avgifta kroppen genom att avlägsna ammoniak och mjölksyra som produceras under träning och verkar även mot fria radikaler som genereras under sport.

antioxidant:

Vitamin C (30 mg 50% RDA *):

C-vitamin är en antioxidant vitamin med en stormakt inom ämnesomsättningen. Som ett resultat, C-vitamin skyddar oss från internt slitage som genereras av motion och saktar åldrande och degenerativa processer.

skydd :

Vitamin B1 (0,7 mg), B2 (0,8 mg) och B6 (1 mg) (50% RDA *):

B-vitaminer är involverade i processerna för absorption av många näringsämnen, är avgörande för energiproduktionen (varför det är viktigt påfyllning efter fysisk ansträngning) och förstärka nervsystemet och immunsystemet (bland andra funktioner).

* RDI: Rekommenderat dagligt intag

Hur man använder

Lös 40 g (full meter) i 250 ml (ett glas) vatten omedelbart efter övningen.

Prestanda

Pot 800g, kuvert och 240 ml flaskor.


Om du letar efter Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange, så har du tur. I vår löpning - triathlonbutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken runnerinn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Hälsa och näringprodukter redan nu. runnerinn erbjuder ett exklusivt utbud av Packsidrottstillskott för olika sorters aktiviteter. Vår Packsidrottstillskott är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

Funktioner Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

Produkttyp
Sporttillskot

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up