up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nutrisport

Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

plus
 • Play videoNutrisport Stimulred Enershot 20 Units Neutral Flavour Energy Gels Box
 • Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

Produktbeskrivning Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

Stimul RED ENERSHOT® har tagits fram för att ge de nödvändiga näringsämnen som hjälper dig att optimera prestanda under utövandet av hög intensitet övning.

Kända näringsbehov idrottare, Tekniska avdelningen av Nutrisport har utvecklat rätt kombination av ingredienser som förbättrar fysiska kapacitet triathletes som verkar på fördröjningsmuskeltrötthet, förebygga kramper, förbättrad neuromuskulär aktivitet, optimering av energimetabolism och därmed förbättrad prestanda:

guarana:

Är ett bidrag av naturligt koffein fördröjd frisättning kan, genom att stimulera det centrala nervsystemet, aktiverar metabolismen av fett och fördröja trötthet.

taurin:

Förekommande aminosyran i muskelvävnaden som aktivt deltar i det neuromuskulära systemet att optimera svaret på stimuli och förbättra muskelprestanda.

L Arginin:

Aminosyra med en betydande prestanda idrottsman aktivitet. Främjar muskel syresättning som en föregångare till kväveoxid, vilket förbättrar syretillförseln till musklerna är inblandade i verksamheten. Den deltar också i avgiftningsprocesser och hjälper till att eliminera allt avfall som genereras under träning.

magnesium:

väsentligt inslag i mekanismerna för muskelsammandragning och avkoppling och för att förhindra kramper under övningar som innefattar en hög förlust av elektrolyter.

ginseng:

naturliga extrakt med stimulerande aktivitet som förbättrar koncentration och ger vitalitet.

Komplexa B-vitaminer:

Effektivisera energimetabolism idrottaren och uppmuntra assimilering av näringsämnen bidrar ENERSHOT.

ENERSHOT fullbordar sin formel med andra ingredienser såsom kolin citrat och D glukuronolakton som verkar synergistiskt med den andra. I

Dessutom är dess formulering anmärkningsvärd för frånvaron av socker som möjliggör energi stimulerande bidrag utan att ändra blodsocker idrottsman, som är av stor betydelse för dem som tittar på deras kost under träning för att uppnå bästa resultat både i utbildning och i konkurrens.


Om det du behöver är Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Neutral Flavour Energy Gels Box, finns det just här och till bästa pris. runnerinn har den här och andra löpning och triathlonprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Energigelerprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

Färg
Produkttyp
Kvantitet
Träning
Koffein

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up