up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nutrisport

Nutrisport Carbo 18 Units Lemon

Nutrisport Carbo 18 Units Lemon

plus
 • Play videoNutrisport Carbo 18 Units Lemon
 • Nutrisport Carbo 18 Units Lemon
 • Nutrisport Carbo 18 Units Lemon

Nutrisport Carbo 18 Units Lemon

Produktbeskrivning Nutrisport Carbo 18 Units Lemon

Vad är Carbo Gel?

Kolhydrater är metabolismens energibas eftersom de fungerar som ett "bränsle" under träning samtidigt som de lagras i muskelmassan i form av glykogen för att täcka energibehovet för träningen.

NutriSport Carbo Gel är ett enkelt och bekvämt sätt att bära en mängd kolhydrater (glykogen), timmar före en tävling eller långvarig träning, samtidigt som vitaminer och elektrolyter tillhandahålls. Med 42 g kolhydrater per dos kombinerar NutriSport Carbo Gel i sin komposition:

Långkedjiga kolhydrater, som ger energi till kroppen i följd.

Isomaltulos (Palatinose TM), en disaccharid med fördröjd frisättning som säkerställer en fortsatt energiförsörjning.

(Kombinationen av båda kolhydratkedjorna kommer att garantera en glykemisk belastning för att klara av träningsintensiteten med energi för att undvika utseendet på den fruktade "väggen").

Natrium och kalium, elektrolyter som vi förlorar med svett och som är oumbärliga i mekanismerna för kontraktion och avslappning muskulös och i hjärt-kärlsystemet.

Vitaminer (B1, B2, B3, B6, C, E), essentiella i kolhydraternas energimetabolism (B1, B2, B3, B6) samt deras antioxidant roll (C och E).

NutriSport Carbo Gel är idealisk för att ta så många timmar före träning som dagarna före intensiva och långvariga fysiska ansträngningar. Tack vare det praktiska formatet kan vi göra olika kolhydratintag under dagen.


Nutrisport Carbo 18 Units Lemon är perfekt för att komplettera din löpning - triathlonutrustning. I vår onlinebutik runnerinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på runnerinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online löpning - triathlonbutik hitta andra löpning - triathlonprodukter som kompletterar Nutrisport Carbo 18 Units Lemon.

Funktioner Nutrisport Carbo 18 Units Lemon

Produkttyp
Sporttillskot

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up