up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nutrisport

Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Vanilla

plus
 • Play videoNutrisport Bodyplus 1.8Kg Vanilla
 • Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Vanilla

Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Vanilla

Produktbeskrivning Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Vanilla

Vad är BODY PLUS?

Optimal kombination av proteiner och kolhydrater, med högt innehåll av vitaminer förstärkta i kolin och inositol.

Den innehåller en blandning av kolhydrater, av olika antal molekyler för att säkerställa att dess assimilering är progressiv, som energikälla.

Ger whey protein (Whey Protein).

Sammansättning per dos (30 g):

Muskelregenerering:

Vassprotein (9,9 g):

Protein är det grundläggande näringsämnet för muskelåterhämtning. Bland de befintliga proteinkällorna är vassleprotein en av de rikaste grenade aminosyrorna (BCAA) med hög biotillgänglighet, essentiella näringsämnen för muskelregenerering och stimulerar syntesen av muskelproteiner. Det absorberar lätt och påskyndar återhämtningen.

Energi:

Kolhydrater (18,9 g):

Kombination av kortkedjiga och långkedjiga kolhydrater som säkerställer den energiförsörjning som behövs för att träna intensivt och att förse kroppen med den energi den behöver i sina processer av muskelregenerering. Muskeltillväxt kräver en hög efterfrågan på energi, därmed betydelsen av att komplettera kosten med kolhydrater av högsta kvalitet, som de som finns i Body Plus.

Vitaminer Bl, B2, B3, B5, B6, B8, B9 och B12 (50% CDR *):

B-vitaminer är inblandade i processer för absorption av många näringsämnen, är nödvändiga för energi (följaktligen deras påfyllning efter en fysisk ansträngning) och stärker nervsystemet och immunsystemet (bland andra funktioner).

Benhälsa:

Vitamin D3 (50% CDR +):

Fettlösligt vitamin involverat i absorptionen av kalcium och fosfor, vilket gör det nödvändigt för god benhälsa och för korrekt funktion av alla de metaboliska processer där kalcium och fosfor är närvarande.

antioxidant:

Vitamin A (50% CDR *):

Liposoluble vitamin som stärker immunsystemet, skyddar oss från möjliga infektioner härrörande från den fysiska stress som orsakar träningen. Det är också en potent antioxidant.

Vitamin E (50% CDR *):

Liposoluble vitamin med antioxidantaktivitet. Det reagerar med de fria radikaler som genereras under fysisk aktivitet, för att undvika förstöring av "goda celler" och saktar åldringsprocessen. Det anses vara ett hjärtskyddande och föryngrande vitamin.

C-vitamin (50% CDR *):

Vattenlösligt vitamin med stor antioxidantkraft i ämnesomsättningen. Tack vare detta skyddar C-vitamin oss från det inre slitage som ökar träningspraxis och fördröjer degenerativa och åldringsprocesserna.

Fettbrännarkomplex:

Inositol (50% CDR *):

Inositol stimulerar metabolismen av fetter genom att mobilisera dem och undvika ackumulering i både lever och fettvävnad. Det accelererar förbränningen för att producera energi. Kombinerat med kullen reglerar den blodkolesterolnivåer.

Kolinkitrat (50% CDR *):

La Colina är ett viktigt näringsämne för att kardiovaskulära och cerebrala system fungerar ordentligt. Dessutom undviker lagringen av fetter i form av fettvävnad och gynnar mobiliseringen av dessa för att omvandla dem till energi. Dess kombination med Inositol bidrar till regleringen av blodkolesterol.

 

* CDR: Rekommenderat dagligt belopp

Hur man använder

Lös 30 g (en meter full) i 200 ml (ett glas) vatten eller skummjölk.

Du kan också lägga till renor, yoghurt, etc.

Presentation

Båtar på 850 och 1800 gram.


Komplettera din order av Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Vanilla med vårt Hälsa och näringurval och Packsidrottstillskottvaror. Surfa genom de andra löpning - triathlonkategorierna på runnerinn, din onlinebutik specialiserad på löpning - triathlonutrustning och få all din Packsidrottstillskottutrustning till bästa pris, 100% garanti på runnerinn!

Funktioner Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Vanilla

Färg
Produkttyp

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up