up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Näring

Näring löpning och triathlon

Shoppa i vårat stora utbud av Näring! Köp vårat löpning och triathlon material till konkurrenskraftiga priser i runnerinn.

Märken i Näring

Utvalda produkter i Näring

Näring för sport och träning

För att få en konkurrensfördel måste idrottare ta näring och kosttillskott som är särskilt utformade för att förbättra deras prestanda uthållighet, fokus, snabbhet och styrka. Ta en titt nedan på olika näringsformer;

Mat

Vår kropp behöver sju huvudtyper av näringsämnen dagligen. Dessa är kolhydrater, vitaminer, mineraler, proteiner, fetter, fibrer och vatten. Det är absolut nödvändigt att idrottare måste konsumera dessa näringsämnen regelbundet för att behålla sin hälsa. Alimentation utför några grundläggande funktioner som att de ger energi, bidrar till kroppsstruktur och/eller kontrollerar kemiska processer i kroppen.

Barer

Under maraton och äventyr körningar, bör idrottare som utövar sig under långa perioder förbrukar energi barer att behålla sina energinivåer som ger en kontinuerlig tillförsel av kalorier till kroppen hela verksamheten. Proteinet och tillsatta kolhydrater i baren hjälper till att öka energin för att få dig genom din träning eller löpning.

Kosttillskott

Du behöver kolhydrater, fetter, magert protein och vätskor av hög kvalitet för att hålla dig aktiv och energisk för någon form av fysisk aktivitet. Kosttillskott finns i ett brett sortiment, inklusive tabletter, gummier, pulver, kapslar, drycker och energibarer. Dessa tillskott är rika på vitamin D och B12; mineraler som kalcium och järn; och produkter som glukosamin, probiotika och fiskoljor.

Drycker

Sportsdrycker har visat sig vara effektiva för uthållighet och återhämtning. Dessa drycker är till hjälp för att få energi och näringsintag under en löpning eller ett träningspass. Sportsdrycker kan hjälpa till att återställa förlorade elektrolyter under löpning eller under ett träningspass. Dessa drycker innehåller socker som också ger dig en energikick.

Energigel

Energigeler kan hjälpa dig att behålla din energinivå och förhindra utmattning under löpning eller långa träningsperioder. Energigeler erbjuder en rigorös energikälla, vilket gör det lättare att återställa förlorad energi under träning och racing. De flesta energigeler levererar direkt glukos till ditt blodomlopp och ger en lätt absorberbar form av kolhydrater.

Blandare

Oavsett om du vill ha en shake efter träningen eller om du behöver en omedelbar energidryck, är flaskorna med shaker och blandare viktiga för att piska upp en shake när du är på språng. Hydreringsbehållare eller som de är allmänt kända som mixers och shakers är den viktigaste delen av idrottarens näringsutrustning. Hållbarhet och spillsäkra funktioner är de två huvudaspekterna du bör tänka på när du köper dessa sportflaskor. Blandare och shakers i rostfritt stål eller plast är bäst att ha med sig i din gympåse.

Kosttillskott

Sporttillskott bidrar till goda prestationer hos idrottare och löpare. De främsta orsakerna till att ta kosttillskott är att övervinna näringsbrister som kan försämra hälsa eller prestanda. Nike , Otso , Powerbar , Solgar , 226ERS , Maurten , Saltick , Overstims , and SIS är de ledande märkena som erbjuder ett stort utbud av sportnäring och kosttillskott för idrottare.

clouse menu Stänga