up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Kjøretøysutstyr

Kjøretøysutstyr löpning och triathlon

Shoppa i vårat stora utbud av Kjøretøysutstyr! Köp vårat löpning och triathlon material till konkurrenskraftiga priser i runnerinn.

Märken i Kjøretøysutstyr

Utvalda produkter i Kjøretøysutstyr

Hur man väljer löputrustning

Passare

Du måste vara bekant med typerna av kompasser och deras funktioner för att välja rätt navigationsverktyg för dina utomhusäventyr. När du väljer kompasser bör du tänka på några aspekter, såsom hållbarhet, magnetiserad nål, högupplöst ram, basplatta, luminescens, klinometrar, deklinationsjustering, siktspegel, global nål och andra funktioner.

Stegjärn

För promenader eller löpning på branta terräng bör du välja mindre tekniska stegjärn med en band on bindning. Se till att flexibiliteten i dina skor matchar flexibiliteten hos stegjärnen du har valt.
Ramuppriktning, konstruktion och vikt är de viktiga aspekterna du måste tänka på när du väljer stegjärn för löparskor.

Skötare

Trail löparbyxor är vanligtvis mycket lätta, bekväma och kompakta. Huvudsyftet med damskor är att hålla skräp ur dina skor medan du springer. De är vanligtvis inte vattentäta.
Trail damasker andas också och erbjuder det mest grundläggande skyddet mot alla irriterande element som småsten, sand och damm som kan hitta in i dina stövlar.

Löpande stolpar

Konstruktion, material, grepp och längd är några av de faktorer att tänka på när du väljer löpstänger. De vanligaste materialen är aluminium, stål och kolfiber. Alla dessa material är starka och lätta. Tänk sedan på handtaget och remmarna på stolparna.
De vanligaste remmarna finns i traditionell design med lite vaddering. Det finns också stolpar som kommer med handskenrem i stavgång/skidstil.

Tävlingsbälten och spånband

Tävlingsbälten och spånband är en viktig löputrustning som används för att hålla ditt tävlingsnummer på plats och hålla timingchips säkert under hela loppet. Med hundratals val till hands är det förvirrande att välja rätt.
När du väljer tävlingsbälten bör du dock överväga faktorerna som rätt löpbältespassning, hydreringskapacitet, påsens storlek, materialtyp och fjäder för grundläggande tillbehör.

Solglasögon

Löpande solglasögon är en viktig utrustning som varje löpare klokt bör välja. Välj ett par solglasögon som passar på ditt ansikte utan att känna dig tung och ger total täckning. Löpande solglasögon av god kvalitet är lätta, har näsgrepp, är reptåliga och erbjuder UVA och UVB skydd.
Det finns olika linsfärger som passar för de olika typerna av utomhusbelysning. Till exempel är bruna linser ett bra val för dagsljus, medan löpare bör överväga att gå med en gul lins i nattlöpning.

Handdukar

Sporthanddukar är en av de viktigaste löputrustningarna som används för att torka bort svett. De bästa handdukarna ska vara kompakta, bärbara, snabbtorkande och luktbeständiga.
När du väljer handdukar för löpning, leta efter mikrofiber eller syntetmaterial som torkar snabbt och motstår de dåliga luktarna. Du kan också välja handduksmaterial med specifik antibakteriell teknik, till exempel antimikrobiella beläggningar och silvertrådar.

Mer om löputrustning:

Grundläggande löparutrustning inkluderar löpeshorts, löptights, löptoppar, löphandskar, löphatt, löpsolglasögon, löpjacka, damstrumpa och en bra sportbh. När du väljer löpande utrustning, se till att de passar ordentligt.
Välj material som är bekväma, hållbara, andas och snabbtorkande så att du håller dig sval och torr under hela loppet. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , La Sportiva , Dynafit , Raidlight , och Puma är kända tillverkare av löptillbehör, handdukar och reservdelar.

clouse menu Stänga