up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Löpningstillbehör som du inte visste att du behövde

Löptillbehör

Här är några löptillbehör som anges nedan. Du kan köpa löptillbehör från Adidas , Salomon , Nike , Asics och Raidlight .

Löparstrumpor
Värdet av bra löparstrumpor kan inte betonas tillräckligt. Dina fötter kommer att uppskatta dig för att du bär löparstrumpor. Köp några lämpliga löparstrumpor som är bekväma och har tillverkats för att utesluta fukt och svett från foten. Dessa kan helt hjälpa till att övervinna motstånd och bevara sår.

Löpar shorts
Löpningsshorts ska vara bekväma, lätta i vikt och kan eliminera svettning under löpning. De flesta löpeshorts verkar med en byxplan så att du inte behöver ha med dig något extra. Prova dessa shorts innan du köper, eftersom några av byxfodren kan vara lite irriterande om du inte köper den exakta storleken.

Löptights
När klimatet blir kallt är det klokt att bära strumpbyxor för att hålla dina ben mer uppvärmda och därmed övervinna risken för skador. Löptights kan passa ordentligt för att hålla benen mer effektivt och förhindra att vinden och regnet tränger in i själva benet. Detta tjänar till att övervinna skador från kylda muskler.

Löphandskar
Löpning påverkar enorma blodmängder som ska avvärjas från kanterna till de fungerande musklerna, till exempel benen, händerna kan bli väldigt kyliga, därav efterfrågan på handskar. Handskar ska vara lätta och bekväma. Endast vid hårt väder kommer du att behöva bära tjocka löphandskar.


clouse menu Stänga