up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Herrskor

Herrskor löpning och triathlon

Shoppa i vårat stora utbud av Herrskor! Köp vårat löpning och triathlon material till konkurrenskraftiga priser i runnerinn.

Märken i Herrskor

Utvalda produkter i Herrskor

Hur man väljer löparskor

Med tonvikt på dämpning och stabilitet har vi flera alternativ inom löparskor. Ta en titt nedan på olika typer av skor som passar olika löpares behov;

Tillfällig

Fritids eller avslappnade löparskor bärs av nybörjare för att träna, träna, gå ner i vikt eller förbättra sin övergripande aeroba kondition. Fritidsskor måste erbjuda en anständig flexibilitet, dämpning, stöd och andningsförmåga till löparen.
Se till att din casual sko för löpning sitter bra och känns bekväm. Casual löparskor är vanligtvis lätta och erbjuder minimal dämpning än löparskor.

Löparskor

Att springa i fel skor kan leda till allvarliga katastrofer. Därför är det klokt att välja perfekta löparskor beroende på vart du är på väg. Se till att löparskorna du väljer är bekväma och väl dämpade. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , La Sportiva , Merrell och Mizuno är välkända märken som erbjuder löparskor av hög kvalitet.

Sandaler

Förutom löparskor blir löpar sandaler mycket mer populära i dessa dagar. De är lätta och lätta att köra i, har ett tufft klättringsband och specialiserad teknik för sulgrepp. Dessa löpar sandaler är hållbara och håller längre, tack vare EVA+ naturgummi Vibram vattentät sula. Du kan hitta ett stort utbud av löparskor för män, kvinnor och barn.

Spårskor

Sprintande spikar har en stel platta under hela foten som stöder löpning på tårna för att ge maximal rörelse framåt under loppet.
Spårskor för korta och medeldistans har en tunn häl och ger minimal dämpning till foten; därför är de inte lämpliga för lopp på längre distanser.

Trail löparskor

Tänk på att de är robusta, mer robusta och därför tyngre än vanliga löparskor när du väljer löparskor. Trail löparskor är också ofta vattentäta, vanligtvis med Gore Tex och lädermaterial.
För att skydda mot stenar, pinnar och andra hinder som du kan stöta på på robusta terräng erbjuder dessa skor slitstarka sulor.

Herrskor löpning och triathlon

Triathlonskor liknar andra typer av löparskor som används i racing, med automatiska bindningsklämmor. De har bara en eller två remmar för enkel fästning snarare än snören eller spännen som finns i andra typer av löparskor. Löpar och triathlonskor för män har en sömlös inredning som är utformad för att hålla dina bara fötter bekvämt.

Tillbehör och reservdelar

För en säker och problemfri löparupplevelse kräver en löpare att ha några tillbehör i väskan. Till exempel är resår, snören, reflekterande resår, innersulor och stegjärn de få viktiga löparskontillbehören och reservdelarna som du bör överväga att ha i löpväskan.

clouse menu Stänga