up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Herrkläder

Herrkläder löpning och triathlon

Shoppa i vårat stora utbud av Herrkläder! Köp vårat löpning och triathlon material till konkurrenskraftiga priser i runnerinn.

Märken i Herrkläder

Utvalda produkter i Herrkläder

Tips för att köpa löpningskläder för män

Baslager

Grundskikten är de lager av kläder som ligger närmast din hud, som oftast fungerar som en andra hud som kan behålla värme eller kyla. Baslagren ger en värmekurs för att hålla dig mysig och bekväm. Du kan köpa dem från Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok .

Fleeces

Fleeces är fantastiska och de har så många fördelar. Den kan användas för att producera jackor, kepsar och ljuddämpare, joggingbyxor, och det finns så många roliga mönster du kan producera. Fleeces är fluffiga, känsliga och lätta att tvätta. Fleecekläder används för att hålla dig varm på vintrarna

Jackor

Jackorna är kläderna för överkroppen, som normalt förlängs under höfterna. Jackor har vanligtvis mantlar och är knutna framtill eller obetydligt på sidan. En jacka är vanligtvis tunnare, tätt passande och mindre tung än en kavaj. Jackor används mestadels i kallt väder för att förhindra att kroppen fryser.

Byxor

Byxor är en plagg som är mycket populär nuförtiden. Byxor täckte kroppen från midjan till fotleden. Byxorna täckte båda benen individuellt. Byxor används för både avslappnade och formella evenemang och bärs av både män och kvinnor. Idag blev det en modeartikel och finns i varje garderob.

Tröjor

Tröjor är kläder som används på vintrar för att hålla kroppen varm. En tröja är ett mjukt plagg utan krage och tillverkat av tjockt bomulls eller bomullskombination. En luvtröja är en tröja med en kapell ansluten som också kan hålla en påse eller vara helt dragkedja. Hoodies används också för träning.

T shirts

En T shirt är en form av tygskjorta som kallas på grund av den T liknande formen på kroppen och mantlarna. Vanligtvis har T shirts små mantlar och en rundad halsringning, kallad en besättningshals, som är utan krage. T shirts är normalt tillverkade av flexibla, lätta och rimliga saker och är bekväma att tvätta.

Trikåer

Strumpbyxor är en typ av tygkläder som vanligtvis täcker kroppen från midjan till fötterna med en passform. Tights kommer i en helt ogenomskinlig, ogenomskinlig, genomskinlig, nätdesign eller en blandning. Den används också som modeaccessoar och används även under byxorna för att hålla benen varma på vintrar.

Mer om herrkläder, löpning och triathlon:

Halsgummi: Den bärs runt halsen för att hålla nacken varm.
Handskar: Handskar används för att hålla händerna varma i kallt väder.
Pannband och huvudbonader: Dessa används också för att täcka huvudet på vintrar.
Armar och benvärmare: Dessa används för att hålla benen och armarna varma i kallt väder.
Mössor och balaclava: Dessa är huvudbonaderna som oftast används på somrarna för att skydda huvudet mot heta solstrålar.
Ansiktsmasker: Skydda ditt ansikte mot sjukdomar i luften.
Strumpor: Används för att hålla fötterna mysiga.
Träningsdräkter: Människor bär dem medan de tränar eller springer på banor.
Tri kostymer: Tri kostymer är kläder i ett stycke som kan bäras under simning.
Västar: En väst är överkroppsdräkt utan ärmar. Det bärs normalt över en klänningsskjorta.


clouse menu Stänga