up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer jag byxor för löpning?

Om du vill ha en mer professionell start på ditt löpmönster kan vi börja med rätt typ av slitage som krävs av denna orsak. Löpbyxor anses ofta vara den bästa löpardräkten man kan ha medan de är på språng. Det ger enorma fördelar under träning och andra sporter. De är inte gjorda för att visa upp de muskulösa benen och liknande saker som effekten, men de är mest kända för att förbättra prestanda och ge de bästa skyddande egenskaperna.

Vad gör löparbyxor för att du ska känna dig bekväm?

Byxor med syntetmaterial är kända för att vara perfekta för löpning, till skillnad från byxor som helt består av bomullstyg som håller fukt och inte kan absorbera svett. Vid kalla temperaturer, om din hud förblir våt, kommer det att medföra ett klart obehag och du är mer benägna att känna dig kall.

Fördelar

• Under träning kräver våra muskler extra syre för att fungera korrekt. Dessa byxor är utformade på ett sätt som förbättrar blodflödet och ökar syrehalten i musklerna. • Det hjälper till att hålla tillbaka den kalla luften och absorberar svett från huden.
• Det ger ett lager av skydd vid extremt kalla temperaturer.
• Tyget som används i löptights minskar helt obehaget och undviker irritation som kan uppstå på grund av svett.
• De ger ett bekvämt midjeband och undviker märken av utslag.
• Ge den aerodynamiska fördelen och skapa en väsentlig prestationsökning.
• De hjälper till att minska muskeltrötthet under löpning och andra träningspass.
• Det ger en lägre risk för muskelsår som kan uppstå efter ett allvarligt träningspass.

Väljer du en ganska dyr sportklocka från följande kända märke; Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .

clouse menu Stänga