up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Garmin

Garmin

Garmin är den ledande tillverkaren av GPS-konsumentprodukter. Den har en lång historia av att erbjuda mångsidig GPS för cykling, löpning, fysiska aktiviteter utomhus, marin, luftfart och bilvägledning. Det har också fått erkännande i smarta klockor över hela världen. Det finns många GPS-företag i världen som erbjuder specialiserade tjänster inom övervakning och utbildningsprogram. Garmin Company sticker dock ut bland publiken på grund av sina kvalitetsprodukter. Garmins grundläggande mål är att tillfredsställa sina kunder och uppmuntra dem att bedriva idrottsarbete och träning.
Garmin Forerunner får stor popularitet bland friluftsentusiaster genom åren. Det är den perfekta enheten för dig att ta på dig handleden och övervaka din träning och utomhusaktiviteter. Garmin
Föregångaren mäter ditt avstånd, förbrända kalorier, hastighet och tempo under din fysiska träning och löpning. Med Garmin-föregångaren i slutet kan du förbättra din prestanda eftersom det hjälper dig att övervaka alla signaldetaljer angående din rörelse.
Garmin forerunner GPS är utformad för att beräkna och lagra information medan du kör eller gör någon fysisk aktivitet som kan hämtas senare. Garmin-produkter får mer och mer framsteg för att uppfylla standarderna för den nya eran.

LÖPNING

LÖPNING

Cykling

Cykling

VÄLSKAP

VÄLSKAP

utomhusklockor

utomhusklockor

GPS UTOMHUS

GPS UTOMHUS

MULTISPORT / SWIMMING

MULTISPORT / SWIMMING

Kategorier

Återhämtning och vård

Elektronik

Allt( Garmin )
clouse menu Stänga