`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Speed and Cadence sensor

 • Garmin Speed and Cadence sensor
 • Garmin Speed and Cadence sensor
 • Garmin Speed and Cadence sensor

Garmin Speed and Cadence sensor

Produktbeskrivning Garmin Speed and Cadence sensor

Övervaka din trampa kadens och / eller hastighet som du cyklar med dessa enkla att installera trådlösa sensorer.

Helt enkelt fästa sensorerna och rida. Utan magneter eller andra utsatta delar för att rada upp, dessa sensorer är enkla att installera, underhålla och flytta mellan cyklar.

Kadenssensorn fästs till någon vevarmen storlek och mäter tramp slag per minut, så att du kan få ut det mesta av din träning.

Hastighetssensorn ansluts till navet i antingen hjul och kalibreras automatiskt med din Edge för att ge dig exakt hastighet och distans i alla lägen, även inomhus på turbo tränare.

Kombinera dem båda och förbättra ditt personbästa eller se var din monter mot proffsen.

Funktioner:

- Hastighetsgivare

- Hastighetssensor hylsa

- Taktgivare

- 3 kadenssensor remmar

- Manuell

- Hastighetsgivare

- Hastighetssensor hylsa

- Manuell

- Taktgivare

- 3 kadenssensor remmar

- Manuell


Garmin Speed and Cadence sensor har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Garmin Speed and Cadence sensor som du köpt på runnerinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår löpning - triathlonbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Garmin och komplettera din order med löpning - triathlonprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner Garmin Speed and Cadence sensor

Sensorer
Färg

kundens omdömen och frågor (10)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Utmärkt

-

Mycket bättre än magnetsensorer. Det fungerar utan buggar och avbrott.

Nöjd!

-

God kvalitet, är priset också bra!

Kompatibilitet

-

Är det förenligt med Fenix ​​3 (ingen HR) eftersom det inte nämns i kompatibla enheter?

våra experter svarar

Hej, detta är kompatibelt med Garmin Fenix ​​3. Hälsningar.

Bra produkt med vissa frågor

-

Leveransen av produkten var mycket snabbt från Trekkinn. Medan huvudpaketet förseglades, Garmin rutan hade ingen tätning. Storleken och vikten av produkter är mycket bra att passa med cykeln. Varvtalsgivare passar utan krångel. Cadence sensor behöver lite ansträngning med gummiband. I första försökte produkten på Garmin Fenix ​​3 HR och parning var mycket lätt. Men det är lite av Lag (4-5s) för att få kadens avläsningar på vakt. Vet hur man kontrollerar att medan ridning för hastighetssensorn. Det är bättre att manuellt mata hjulets omkrets för hastighetssensorn snarare än autokalibrering. Detta kan bero på GPS-fel. Medan min hjul mäter 2075mm, auto-kalibrator mäts det som 1880mm vilket skulle resultera i fel på 9,4%. Jag också, försökte med MapMyRide och Strava på min telefon. MapMyRide par med båda sensorerna och visar realtid avläsningar. Sträva par med endast kadenssensor och visar genomsnittlig kadens på sin fria versionen, inte realtidsvärden. Det gör spelar ingen parning hastighetssensor och använder GPS-hastighet endast och att alltför medelhastighet för den fria versionen och i realtid för premie en.

Meter

-

Hej Killar, jag undrar bara om denna Garmin hastighets- och taktsensor kom med en dator eller något att läsa data? Det spelar ingen stat väder du behöver en app eller vara en annan datorenhet fort datainsamling. Tack

våra experter svarar

Hej, om du behöver en kompatibel Garmin-enhet för att läsa alla data. Vid beskrivningen kan du hitta alla kompatibla enheter. Hälsningar

Kompatibilitet garmin hastighets- och taktuppsättning

-

Jag skulle vilja se innan jag köper denna produkt om den förenlig med den Samsung S-hälsa beacause jag kan se det på listan tillbehör men ingenstans på en webbplats betyder konstatera att det är kompatibel?

våra experter svarar

Vi beklagar, är denna produkt inte är kompatibel med smarta Bluethoot så att du inte kan synkronisera den med din mobiltelefon. Hälsningar

Bra bra

-

Bra pris bra kvalitet leverans också snabb tillfredsställelse

Stödanordningar

-

Gör denna sensor support Garmin Edge 500?

våra experter svarar

Ja, denna produkt är, det finns en Garmin Edge 500 när det gäller kompatibilitet.

Tillfredsställelse

-

Monterad på den andra enheten på cykeln, genast igen. Det var ett bra köp.

Nöjd köpare

-

Juste produkt med utmärkt packning att garantera säkerheten för objektet levereras. Leveransen var snabb också.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI