`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Fitbit

Fitbit One

Fitbit One

Fitbit One

Fitbit One

 • Fitbit One
 • Fitbit One
 • Fitbit One
 • Fitbit One
 • Fitbit One

Fitbit One

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Fitbit One

Funktioner:

Hitta fitness överallt man ser:

Se hur varje steg lägger upp med One, som spårar hela dagen aktivitet som åtgärder som vidtagits, tillryggalagd sträcka, golv klättrade och brända kalorier.

Ser varje dag på displayen:

Få motiverade att uppfylla dina mål med en tracker som håller dagliga statistik och tid på displayen. Man visar all din aktivitet med att trycka på en knapp? Ger dig uppmuntran du behöver för att vara mer aktiva och göra bättre val hela dagen.

Känn din dag från A till ZZZs:

Mät din sömnkvalitet under natten genom att halka One i sömnen armband som? S medföljde tracker. Ange sedan ett tyst larm att vakna med en mild vibration som vann? T störa din partner.

Alla dina statistik, alltid i synk:

En synkroniserar dina dagliga statistik till datorn och 150+ ledande smartphones, och visar dina framsteg i lätt att läsa tabeller och diagram, så att du kan se hur nära du är dina mål? Närsomhelst, varsomhelst.

Vid din sida, dag och natt:

Ett klipp säkert och diskret på fickan, livrem och behå, har en batteritid på 10 + dagar, och är regn, stänk och svett bevis? Så oavsett vad din vecka ser ut, eller hur? Re alltid redo att göra det räknas.

App + Dashboard:

Spåra All Day Aktivitet: Se statistik som steg, golv klättrade, aktiva minuter, kaloriförbrukning och mer när du använder appen med en Fitbit tracker.

Log Mat: Logga kalorier snabbt med hjälp av streckkodsläsaren, snabb kalori estimator och måltids genvägar. Eller sök vår databas över trovärdiga föda. Se kompatibla enheter.

Prata med vänner: Bjud in vänner och familj att dela statistik, skicka jubel och glåpord, och konkurrera på leaderboarden.

Se Progress: Visa framsteg och analysera dina trender med lättlästa tabeller och diagram.

MobileRun: MobileRun spår statistik som takt, tid, distans och splittringar under körningar, promenader och vandringar, och använder GPS från din telefon för att kartlägga dina rutter. Se kompatibla enheter.

Record Sleep: Spåra din sömn trender med en Fitbit tracker, och ange ett tyst larm och visa sömn diagram på appen. Jämför produkter.

Sätt mål: Stanna fokuserad genom att sätta steg, vikt och verksamhetsmål. Uppnå tyngdmål med hjälp av kalori Coaching att jämföra kalorierna skrev in i din dagliga mat logg.

Spela pass: Logga träning på några sekunder och se dem visas direkt på månads övning kalender.

Kontroll Vikt: Aria spårar din vikt, BMI, muskelmassa och kroppsfett procentsatser och automatiskt synkar allt till din Fitbit instrumentbräda.

MobileTrack: Track dagliga steg och distans på din smartphone med MobileTrack, även om du inte har en Fitbit enhet. Se kompatibla enheter.

Håll dig motiverad: Få push-meddelanden och tjäna märken för att hålla dig på väg mot dina mål och ge dig beröm när du har uppnått dem.

Sync trådlöst: synkronisera trådlöst statistik över telefonen, Fitbit tracker och Aria Smart Scale, för att komma åt dina framsteg utan att koppla in.

Specifikationer:

Sensorer och komponenter:

3 axel accelerometer

Altimeter

Vibrationsmotor

Display:

OLED-skärm

Tryck på knappen för att bläddra genom dagliga statistik

Vad s ingår:

Fitbit En tracker

Laddningskabel

Trådlös synkronisering dongle Kisel klämma

Sömn armband

Vatten Resistance:

En är svett, regn och stänksäker. Emellertid är anordningen inte simma bevis. Med alla klipp baserad bärbar enhet, det? Ar bäst för din hud om klippet förblir torr och ren.

Skötsel:

Du kan fästa One till ett bälte, ficka eller behå. Använd alltid silikonhållaren när klippning till en behå eller linning som plasten En tracker inte är tänkt att bäras i direkt kontakt med huden. Se till att en display vänd utåt när klippt till din behå. Läs mer

Material:

One tracker är tillverkad av termoplast. Klämman är gjord av silikon och metall.

Batteri och Power:

Vi rekommenderar att du laddar din En vecka för att se till att du alltid spåra.

Batteritid: 10 14 dagar

Batterityp: Litium polymer

Laddningstid: En till två timmar

Radiotransceiver: Bluetooth 4.0

Miljökrav:

Drifttemperatur: 4 till 113F

Maximal arbetshöjd: 30.000 fot

Minne:

Spår 7 dagar detaljerad rörelsedata? minut för minut.

Spår dagliga summor under de senaste 23 dagarna

Synkronisera:

En synkroniseras automatiskt och trådlöst till tabletter, datorer och 150+ ledande iOS, Android och Windows smartphones som använder Bluetooth 4.0 trådlös teknik.

Synkronisera Intervall: 20 fot

Synkronisera till datorer kräver Internet-anslutning och USB-port

Synkronisera till mobila enheter kräver Bluetooth och Internet-anslutning

Synkroniseras med Windows Vista och senare, Mac OS X 10.6 och uppåt, iPhone 4S och senare, iPad 3 gen. och senare, och ledande Android och Windows-enheter


Om du letar efter en Klockor artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Klockor alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Fitbit One, till detta pris 87.45 $ och finns tillgänglig. runnerinn är det bästa alternativet för att köpa din löpning - triathlonutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Fitbit One, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Fitbit One

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga