up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Damkläder flecha flecha

Löpartajts

()
load

Varför är tights bättre för löpning?

Löptights

Löptights är mycket lika vanliga tights, men de är mer genomskinliga, och det är nödvändigt att använda shorts eller ett extra överdrag vid löptights. Dessa strumpbyxor används för sina värmande egenskaper eller lämplighet under mindre shorts. Löparbyxor kvinnor håller normalt fast foten eller håller i en ring för att täcka anklarna. Du kan köpa löparbyxor för kvinnor från Adidas , Salomon , Nike , Asics och New Balance .

Bästa löptights från Nike för kvinnor

De bästa löptröjerna från Nike tål dig att träna i varaktig bekvämlighet. De bästa löptightsna från Nike för kvinnor är tillverkade av ventilerade saker som ger en svalkande effekt, vilket ger lätthet och ventilation under hela körningen. Dessa tights är gjorda av 90% procent återanvända bomullsfibrer.

Här är en av de bästa löptightsna för kvinnor:

På tights för kvinnor
Dessa tights använder luftigt material som ger svalhet. En flexibel midja ger tillräcklig ventilation. Den har ett inre/yttre stretchigt bälte för att underlätta balans i passformen. En omfattande mittficka med ett fästelement hjälper till att bevara din telefon. Påsarna med dragkedjor på varje sida bevarar små prylar. Det lindade stretchiga bandet ger dig en poäng att samla dina värdefulla medarbetare. Detta märke lanserar också svarta löptights för kvinnor. Många kvinnliga löpare föredrar att köpa svarta löptights för kvinnor.

Varför är tights bättre för löpning?

Löptights hjälper och stöder dina vävnader medan du springer genom att konsumera lite av trycket när du komprimerar dina muskler. De förbättrar också blodcirkulationen och ger tillräcklig mängd syre till musklerna. Detta främjar muskelåterställningsmetoden och minskar muskeltrötthet efter långa löpningar.

clouse menu Stänga