`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Bv sport

Bv sport Booster Elite

 • Bv sport Booster Elite
 • Bv sport Booster Elite

Bv Sport Booster Elite

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Bv sport Booster Elite

Den BOOSTER skapades 2003 i samarbete med FrenchTrack and Field 4x100 stafettlag och BV SPORT forskning och utvecklingscentralen. Produkten är ett resultat av ansträngning specifik tillverkningsteknik.

Boostern uppmuntrar den vertikala rörelsen hos benmusklerna och soleus genom att reducera oscillerande rörelse, källan till trötthet och muskel skador. Vidare reducerar BOOSTER muskulär vibrationer och förbättrar sammandragningen och toning av muskler.

Den progressiva kompression BV SPORT patent) förbättrar venöst återflöde och främjar syresättning av muskler, senor och ligament under fysisk ansträngning, vilket optimerar prestationsförmågan.

Modern (MRT och eko Doppler) har möjliggjort en ny definition av funktionen hos sport person? S kalv, verklig perifer hjärta. Slutsatserna från vår senaste forskningen i den muskulösa och vaskulär fysiologi och anatomi benet har gjort det möjligt för oss att utveckla och anpassa vår Booster Elite.

Funktioner:

Den BOOSTER ELITE finns

Den produceras i vår produktionsenhet i Frankrike

Det drar nytta av CE-märkning (medicinska sidan)

Du kan använda din egen fotleden strumpa i kombination med booster ELITE

Nytt försök ärm Booster Elite

Denna nya serien har behövt 2 års forskning och ger 5 stora tekniska och vetenskapliga innovationer kondenseras i 25 gram Next Generation textil.

? Komprimering av kalven (perifera hjärta):

Beräknat anpassat tryck för att optimera muskulös och kärl prestanda kalven. Ett lätt tryck på ankeln: respekt för anatomiska strukturer System patenterad av BV SPORT och validerats av mycket avgörande vetenskapliga studier

Aero tibia fönster:

Specifik lätt stickning på skenbenet nivå. Skydd av pretibial känsliga strukturer: benhinnan, ytliga nerver och mikrocirkulation

? Asymmetrisk g koncept:

Så nära som möjligt till anatomi och fysiologi av kalven. Optimerar prestanda i de propulsory musklerna i vaden.

? Soleus skydda systemet:

Stöder Achilles? senan Förbättrar tonicitet av stabilisator musklerna i vaden och minskar parasit vibrationer och svängningar.

? Nextgen keramisk tråd:

Tvärsnitt tunna rådig tråd laddad med keramikbaserade nanopartiklar. Denna ny tråd gynnar venöst återflöde och förbättrar värmereglering.

? Kalv Support:

Förstärkt stickning på kalv nivå. Det förbättrar muskel stöd av vaden, det minskar oscillerande rörelser och vibrationer häxa kan vara ursprunget till tyngd eller muskel skador.

? Medicinsk koncept:

Den BOOSTER serien är tillverkad av medicinska cirkulära stickmaskiner och är försedd med CE-märkning, vilket ger våra produkter samma kontroll och stränghet som gäller för läkemedel.

Specifikationer:

Sammansättning:

Polyamid: 69%

Elastan: 21%

Ämne (keramik): 10%

Använd / hur man glida strumpor på / Tvätt:

Använd aldrig BOOSTER under återhämtnings phasis. Under dina resor i bil, buss, tåg, flyg. När sover.

Föredrar PRORECUP ELITE RANGE under återhämtnings phasis och CONFORT området för en daglig användning, och när du är ute och reser ..

Detta är en asymmetrisk strumpa. Den BVSPORT logotypen ska vara i fronten, under knäskålen. Booster logotyp ska vara utanför (utsida kalven).

Tvättmaskin vid 30 maximum eller för hand. Torka naturligt. Ingen torktumlaren.


Alla löpning - triathlon produkter av kategorin Arm- och benvärmare har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På runnerinn du finna hela Herrkläder produktskatalogen från märket Bv sport. Priset på Bv sport Booster Elite är 36.45 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Bv sport Booster Elite

kundens omdömen och frågor (6)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Det är coolt.

-

Design är cool. Löpning är nu enklare.

Ok

-

Ganska lång tid att vänta på transporten, men sådana varor som förväntat.

Bv elitidrott booster

-

mycket bra produkt, jag rekommenderar det. Tillförlitlig plats. Leveranstid som förväntat, men lite 'lång.

Väsentlig

-

Med en omsättning jag kunde spendera Booster området till Elite området vid BV Sport. Har lite problem med blodcirkulationen, dessa skjuthylsor är oumbärliga för mig jag rekommenderar

Nöjd

-

Produkt-kompatibel och levereras i tid att säga något, nickel

Enkel och effektiv

-

minimalistisk, lätt, ingen smärta efter 02:30 stroke, enda effektiva.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga