up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Bagar och väskor

Bagar och väskor löpning och triathlon

Shoppa i vårat stora utbud av Bagar och väskor! Köp vårat löpning och triathlon material till konkurrenskraftiga priser i runnerinn.

Märken i Bagar och väskor

Utvalda produkter i Bagar och väskor

Tips för att välja löputrustning

För en trevlig löpupplevelse måste du utrusta dig med rätt typ av tillbehör och utrustning. Ta en titt nedan på några viktiga löparredskap som du måste ha;

Tillbehör

Som löpare måste du ha bekväma och funktionella löpningskläder och skor, eftersom det har en betydande inverkan på din prestation. Löpningstillbehör kan sträcka sig från en smartklocka till en GPS enhet, en vattenflaska, löpbälte, keps, solglasögon och ett par hörlurar. Detta är de grundläggande löptillbehören som varje löpare måste ha innan loppet startar.

Ryggsäckar

En löparryggsäck har vissa specifika funktioner som en lågprofilad design, ett enkelt höftbälte och några fickor som är lätta att komma åt när du springer. Dessa ryggsäckar ger mer förvaring än västar och är ett bra val för att ha extra utrustning som kläder, skor, vätskeflaskor etc. Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva och Mizuno är kända tillverkare som erbjuder ett brett utbud av löputrustning.

påsar

Innan du lämnar hemmet, se till att kontrollera checklistan över föremål som du måste ha i dina löpväskor. Dina löpningskläder, skor, strumpor och vattenflaskor är de viktigaste löptillbehören som måste förvaras i väskan. Dessa väskor är utformade för att bekvämt bära alla dina väsentligheter och göra dem lättare att komma åt.

Gymsäckar

Gymsäckar är det bästa valet när du behöver något snabbt, lätt och enkelt att packa löparutrustningen. Huvudattraktionen för gymsäckar är inte dess design utan dess funktionalitet och bekvämlighet. Dess design är så enkel att den låter dig stänga den genom att bara dra i snören. Att öppna gymsäckarna är lika enkelt. Därför för löpare är denna typ av säck idealisk.

Hydration, Hydration handhelds och Hydration vest

För spårlöpare är ett hydreringsbälte bättre än ett hydrerat handhållet som håller din hand fri. Hydreringsbälten ger mer lagringskapacitet än en handhållen flaska. De är idealiska för medellånga löpningar eller långa körningar som kräver mer växel. Å andra sidan är handhållna vattenflaskor det lättaste och mest kompakta alternativet för att transportera vatten och några viktiga saker.
Deras begränsade lagringskapacitet gör dem idealiska för korta sträckor. För långdistanslopp är hydreringsvästar det bästa valet eftersom de kan lagra fler matvaror, vattenflaskor och redskap än ett tävlingsbälte.

Midjepaket

Ett löpande midjepaket som rymmer en eller två vattenflaskor är ett bra val för en medellång löpning på avlägsna platser. Midjepaketet har också lagringskapacitet för mat, redskap och lite redskap.
Se till att midjepaketet du väljer kan sitta säkert och bekvämt samtidigt som tillhörigheterna förvaras säkert.

clouse menu Stänga