`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

adidas

adidas Tourpro L

 • adidas Tourpro L
 • adidas Tourpro L

adidas Tourpro L

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning adidas Tourpro L

Funktioner:

- POLARIZED

En viktig del av adidas glasögon linser är kombinationen av ljus Stabiliserande teknik? med polariserat filter-teknik, vilket ger ögonen maximalt skydd och minskar trötthet. De särskilda filter skyddar bäraren? S ögon effektivt från ljus reflekteras från ytor som vatten, is och snö.

- Maximalt skydd

De speciella filter har en skyddsnivå på 3 och ger 88% ljusabsorption. De skyddar bäraren? S ögon från irriterande bländning och reflexer. Ljuset kastas tillbaka från starkt reflekterande ytor, såsom vatten, snö eller våt asfalt, framgångsrikt eliminerats.

Filtren kompenserar även för extrema ljusvariationer och filtrera bort farliga ljusvågor upp till 400 nanometer, vilket garanterar tydlig vision hela tiden. Perception förbättras i alla ljusförhållanden, är kontraster intensifieras och snabba förändringar från ljust till mörkt är harmoniserade. Detta bidrar till att motverka visuell trötthet och öka koncentrationsnivåerna. Den LST? Polariserad filter bibehåller naturliga färgseende.

- 10 bas LST? polariserade filter

Adidas glasögon är den första och enda sportglasögon producenten att erbjuda en 10 bas LST? polariserade silverfilter. Den höga 10 baskurva omger perfekt ögon och erbjuder en optimal runtomsikt. Ögonen är skyddade från vinden och penetration av solstrålar från sidan. Det ökar också volymen och luftcirkulation mellan filtret och ögonen, vilket minimerar risken för kondens. Den båge linsen motsvarar den för det mänskliga ögat, vilket ger större bekväm vision.

- Centrerad Vision Advantage? PC-objektiv

Objektivserie

Vision Advantage? PC-objektiv

Vision Advantage? PC-linser från adidas glasögon tillfreds optisk kvalitetsklass 1 och se till 100% UVA,-Band-C-skydd upp till 400 nanometer. Skrapa och slagkraft tålig

- Quick-Change Lens System?

Lins förändring

Quick-Change Lens System? är en avancerad lins fixering som inte bara garanterar en korrekt passning, men också möjliggör enkel linsbyte. Enkelt, snabbt och hållbar? dina adidas glasögon linser är byggda för enkel hantering. Oavsett vad de ljus-och väderförhållanden, med en enkel rörelse kommer du att vara väl förberedd.

- Dubbel Snap Nose Bridge?

Individuell näsa fixering

För att optimera viloläget på näsan, Double-Snap Nose Bridge? erbjuder en justering vid bredd av näsan, vilket skapar en perfekt passform utan några tryckpunkter. Den halkfria, mjuka material ger en säker och bekväm känsla.

- Grip System

Vision

- MAXIMAL FELD SIKT

- OPTIMAL VISION i alla ljus CONDmONS

- CLEAR VISION

- OPTKXAL KORREKTION

Skydd

- SKYDD MOT IRRfTATING FYSISKA

- PÅVERKAR

- Skydd mot skadliga UVA-,-B,-C och

- BLUELK3HT STRÅLAR

Montera

- WDIVDUAL FFT

- SECURE FFT

- HÖGSTA WEARWG KOM FORT

Hållbarhet

- ULTWATE LONGEWY

- Quick-Release Gångjärn?

Quick-Release Gångjärn? är ett system som skyddar både dina ögon och din glasögon under kraftig påverkan. Istället för din glasögon att skadas eller bryts, vilket kan skada dina ögon, templen släpper och, med en snabb och enkel återanpassning, din Adidas glasögon är klar att användas igen.

Teknik:

Full syn? full funktionalitet

Med RXready Performance Insert? Garanterar adidas eyewear klar syn för varje idrottsman och, som ett resultat, förbättrad koncentration och prestanda. Performance in? kan integreras enkelt och snabbt in adidas prestanda sportglasögon utan att störa funktionaliteten.

Inre stommen inglasning adapter

Den RXready optiska adaptern är den mest estetiska lösningen med det bredaste synfältet. Använd denna optiska RX-adapter för bästa vision med din adidas glasögon.

I lådan:

- Microfiber fall

- Hard Case


Just nu hittar du, adidas Tourpro L till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På runnerinn, kan du hitta andra grymma produkter i Utrustningkatalogen och speciellt produkter i Solglasögonkategorin. Vi har ett brett utbud av Solglasögon för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner adidas Tourpro L

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga