`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zoot

Zoot Solana 2

  • Zoot Solana 2
  • Zoot Solana 2

Zoot Solana 2

Produktbeskrivelse Zoot Solana 2

SOLANA 2 ALLE NYE GJELDENDE VINDER. OPPGRADERT. Den prisbelønte Solana-polstringen og fleksibiliteten med oppgraderingsfunksjoner gjør Solana 2 til den nye favoritten.

Egenskaper:

BareFit

Injisert ZVA

Carbon Rubber

3D Trykt Øvre

Konstant jordkontakt

reflekterende

spesifikasjoner:

Øvre: BareFit Innvendig Liner med åpent øvre øvre for åndbarhet. Internt støttebur gir deg støtte i det øvre. Z Bound Innersåle gir ekstra støping og holdbarhet.

Mellomsåle: Injeksjon ZVA gir deg en myk kjøretur med en responsiv tå av.

Ytresål: Karbon Gummi slitasje på de mest kritiske stedene for å gi den beste trekkraften uten ekstra vekt. Konstant jordkontakt for støtte gjennom hele skrittet og en jevn, rolig tur.

Vekt: 9,5 oz / 269 g

Offset: 8mm

Teknologi:

OPPDATERT HEEL KONSTRUKSJON: Oppgradert hælkonstruksjon holder hælen på plass mens den myke polstrede kragen beskytter ankelen og achillene.

KONSTANT GRUNDKONTAKT: Ny såleenhet med forbedret konstant jordkontakt i midten og forfoten for maksimal støping, kontroll og holdbarhet.

BREVBAR MESH: En slitesterk øvre åpning gir maksimal pusteevne

RUN FIT: Oppgradert run fit med sikker sømløs fôr kombinert med et pustende nett og omgitt av en indre forsterkning for sikker passform

INJECTION ZVA: Injeksjon ZVA gir deg en myk tur med en lydig tå av.

KONSTANT GRUNDKONTAKT: Ny såleenhet med forbedret konstant jordkontakt i midten og forfoten for maksimal støping og holdbarhet.

KARBONRUBBER: Karbon Gummi slitasje i de mest kritiske belastningene


Hvis du ser etter gode kvalitets Sneakers artikler, da vil vårt utvalg av Sneakers definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Zoot Solana 2, prisen er 92.49 $ og er tilgjengelig. runnerinn er det beste alternativet for å kjøpe løping & triathlon utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Zoot Solana 2, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Zoot Solana 2

Funksjoner
Trinn
Skobredde
Miste
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God kvalitet

-

Veldig komfortabel. Det beste for triatlon. Jeg anbefaler.

Zoot solana 2

-

Gode sko til denne prisen!

Lett og behagelig

-

Å være en gammel sko og med de rabattene den har nå, er det et veldig godt alternativ for noe raskere trening, ganske lett.

Zoot løpesko

-

Lett og pustende! Meget god kvalitet!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk