`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zoot

Zoot Laguna

  • Zoot Laguna
  • Zoot Laguna
  • Zoot Laguna

Zoot Laguna

Produktbeskrivelse Zoot Laguna

Lette med riktig av støtte, vil du elske denne skoen for trening og racing likt! Tre inn i veiledning sko med en pustende mesh øvre å kombinere sømløs 3D-utskrift, Barefit innvendig fôr for en sokk som føler og intern forsterkning for en god passform og støtte uten å legge vekt. Den mellomsåle kombinerer sikringsanlegg deler av Z Bound + og ZVA samt en intern medial støtte til forsiktig veilede deg til å jevne langvarig pute. Med minimal karbon gummi pods, ekstra trekkraft i hæl og tå, vil kroppen din føles behagelig og naturlig i hvert skritt. 8mm slipp. 8.2 oz.

Egenskaper:

Den interne konstruksjonen av Barefit teknologi setter Zoot sin sømløse og Dri Lex teknologier nærmest huden for eksepsjonell indre følelse og lang avstand komfort. Sømløs intern skikket til å eliminere blemme kontaktpunkter.

Mindre vekt, bedre demping. Over lang tid, returer super lys proprietære Z Bound mellomsåle en løper energi, redusere stress og tretthet.

spesifikasjoner:

Stoff:

Øvre: Lett pustende mesh med sømløs ingen sy øvre med intern forsterkning skaper god passform og støtte uten å legge vekt. BareFit ™ innvendig liner for en sokk som føler.

Mellomsåle: En lett, men støttende yttersåle kombinerer sikringsanlegg deler av Z Bound + og ZVA med konstant bakkekontakt og en intern medial støtte til forsiktig veilede deg og skape jevn langvarig demping. Minimal Carbon gummiputer for ekstra trekkraft i hæl og tå.


Zoot Laguna er det perfekte produktet for å nå dine løping & triathlon mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Løping produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Damesko produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på runnerinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Zoot som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Zoot Laguna

Funksjoner
Trinn
Skobredde
Miste
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk