up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Zoot

Zoot Diego Running Shoes

plus
  • Play videoZoot Diego Running Shoes
  • Zoot Diego Running Shoes

Zoot Diego Running Shoes

Produktbeskrivelse Zoot Diego Running Shoes

En innovativ nøytral polstret veien sko, Diego tilbyr mellomsåle lag med Z Bound +, ZVA og en dedikert progressiv roll samtidig skape en myk og støttende stemning til alle dine skritt. Tar ingen sy teknologi til neste nivå, 3D utskrift og sokken som Barefit indre liner holder blemmer og hot spots til et minimum. Kombinert med en polstret hæl crash pad og en støpt utvendig hælkappe, er Diego dedikert til å redusere mengden av påvirkning på hælen skaper en pålitelig og polstret sko for lange løp, gjenvinning løp, eller din hverdag løp! 4mm dråpe. 12.5oz

spesifikasjoner:

Stoff:

Øvre: Lett pustende mesh med sømløs ingen sy øvre med intern forsterkning skaper god passform og støtte uten å legge vekt. BareFit ™ innvendig liner for en sokk som føler.

Mellomsåle og yttersåle er laget for å fungere som en komplett system. Mellomsåle lag med Z Bound +, ZVA og en dedikert hæl crash pad kombinert med høy trekkraft karbon gummi, blåst gummi og Progressive Forward Roll skape en myk overgang gjennom hele strak arm.


Zoot Diego Running Shoes har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Zoot Diego Running Shoes som du har kjøpt hos runnerinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett løping & triathlon butikk oppdage en rekke produkter av merket Zoot og fullføre din bestilling av løping & triathlon produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Zoot Diego Running Shoes

Trinn
Miste
Farge
Vekt fottøy
Skobredde

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Beste sko

-

De beste skoene for turgåing, men vær forsiktig når du går på en våt gate

Komfortable sko

-

Veldig behagelige sko. Man har inntrykk av å gå på en skumoverflate som absorberer vekten til personen som gir en følelse av komfort.

Zoot diego

-

Veldig behagelig sko. Har en god, sterk følelse i hælen området gir mer støtte!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up