`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zone3

Zone3 Activate

Zone3 Activate

  • Zone3 Activate
  • Zone3 Activate
  • Zone3 Activate

Zone3 Activate

Produktbeskrivelse Zone3 Activate

Aktiver serien har blitt et fast innslag i triatlon verden og har fått et rykte for å være en meget høy kvalitet som gir ekstremt god verdi. Samlingen inkludert Tri dresser, topper og shorts ble lansert i 2014 og har siden blitt brukt av 1000 av utøvere over hele verden.

Opprinnelig designet for nybegynnere triatlon eller for de som leter etter en stor verdi drakt å trene med Activate serien har forhåpentligvis bidratt til å oppmuntre til deltakelse i multisport ved å gi nye aktører i markedet et produkt av høy kvalitet, men til en rimelig pris.

Den siste Activate serien er bedre enn noensinne med nye funksjoner for å bedre komfort og et nytt panel design for å sikre en enda bedre passform. Tri Drakten er laget av Lycra sport stoff for å sikre lang levetid, pusteevne, komfort og ytelse.

Egenskaper:

New Waistband: En ny 3cm linning design gir mer komfort og støtte på tvers av magen.

Silikon UFO leg gripere - En meget populær og unik funksjon i våre Tri plagg. Disse griperne er plassert på innsiden av kneet hver sort for å hindre enhver bevegelse av shorts samtidig som også bidrar til å forebygge irritasjon.

Stilig Flat låst søm - Designet for maksimal styrke og minimal ubehag mot huden.

Snøring ledning - Tynn, behagelig ledningen for å imøtekomme et bredere spekter av midje størrelser.


Zone3 Activate er det perfekte produktet for å nå dine løping & triathlon mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Tights produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Dameklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på runnerinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Zone3 som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Zone3 Activate

Funksjoner
Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk