up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Zone3

Zone3 Activate

Zone3 Activate

plus
  • Play videoZone3 Activate
  • Zone3 Activate
  • Zone3 Activate

Zone3 Activate

Produktbeskrivelse Zone3 Activate

Aktiver serien har blitt et fast innslag i triatlon verden og har fått et rykte for å være en meget høy kvalitet som gir ekstremt god verdi. Samlingen inkludert Tri dresser, topper og shorts ble lansert i 2014 og har siden blitt brukt av 1000 av utøvere over hele verden.

Opprinnelig designet for nybegynnere triatlon eller for de som leter etter en stor verdi drakt å trene med Activate serien har forhåpentligvis bidratt til å oppmuntre til deltakelse i multisport ved å gi nye aktører i markedet et produkt av høy kvalitet, men til en rimelig pris.

Den siste Activate serien er bedre enn noensinne med nye funksjoner for å bedre komfort og et nytt panel design for å sikre en enda bedre passform. Tri Drakten er laget av Lycra sport stoff for å sikre lang levetid, pusteevne, komfort og ytelse.

Egenskaper:

New Waistband: En ny 3cm linning design gir mer komfort og støtte på tvers av magen.

Silikon UFO leg gripere - En meget populær og unik funksjon i våre Tri plagg. Disse griperne er plassert på innsiden av kneet hver sort for å hindre enhver bevegelse av shorts samtidig som også bidrar til å forebygge irritasjon.

Stilig Flat låst søm - Designet for maksimal styrke og minimal ubehag mot huden.

Snøring ledning - Tynn, behagelig ledningen for å imøtekomme et bredere spekter av midje størrelser.


Er du ute etter Zone3 Activate? Hos runnerinn finner du alle typer Tights produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Zone3, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår løping & triathlon butikk.

Spesifikasjoner Zone3 Activate

Lengde
Farge
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up