up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Zone3

Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

plus
  • Play videoZone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

Produktbeskrivelse Zone3 Activate Plus

Den zone3 Activate serien har blitt et fast innslag i triatlon verden og har fått et rykte for å være en meget høy kvalitet som gir ekstremt god verdi. Den splitter nye Aktiver Plus samling tar dette et steg videre med en ny høyteknologisk vaffel stoff på baksiden og integrering av sublimering trykt sidepaneler å legge litt liv til trening og konkurranse.

Aktiver + triathlondrakt har en grafisk sidepanel designet for å legge litt farge til din rase dagen med en matt finish for et moderne, stilig utseende. Laget av høy kvalitet italiensk materiale som puster, dekning og holde formen.

De trykte platene er supplert med en høy drevet Lycra Sport stoff på det fremre kropps og lår-feltene for å opprettholde beskjedenhet og dekning snarere enn en fullstendig trykt farge (som kan være et skritt for langt). Bakveggen er laget av et ekstremt lav vekt og høy strekkstoff med en vaffelstruktur for å gi maksimal ventilasjon og passform.

Egenskaper:

Tri lite pad: En laget for å måle rase spesifikk triathlon pad. Ikke for stor og ikke for lite. Minimere vannopptak og gi beskyttelse under sykling fasen, uten å hindre svømme eller løpe. Også fine linjen sømmen for ytterligere å redusere enhver irritasjon.

Elastisk Teknologi og binding for å gi en tettsittende passform uten ubehag rundt armer og nakke linjer. Også til ny sømkonstruksjon hindre gnissing under armen.

Front glidelås for ekstra ventilasjon i løpet av syklusen eller løpe og ny brystvern klaff.

Oppbevaringslomme med strikk i bandet plassert på baksiden for ernæring, reservedeler eller verdisaker.

Silikon UFO leg gripere? En meget populær og unik funksjon i våre Tri plagg. Disse gripere er plassert på innsiden kneet av hver sort for å hindre enhver bevegelse av shorts mens også bidra til å hindre irritasjon.

Stilig Flat låst søm? Designet for maksimal styrke og minimal ubehag mot huden.

Zip beskyttelse: Intern fôr med brett over? dekke for å redusere ubehag fra glidelåsen.

Aktiver Plus-serien er tilgjengelig som en Tri drakt, shorts, Top og Tri Suit med korte ermer. Den er den perfekte inngangen til middels nivå samling som bygger på 2016 prisvinnende design etter zone3.


Zone3 Activate Plus er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos runnerinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Zone3 Activate Plus har den offensielle garanten av merket Zone3. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Herreklær katalog og Dress kategori.

Spesifikasjoner Zone3 Activate Plus

Typer av ermer
Farge
Produkttype
Glidelåslengde

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Veldig god kvalitet / pris produkt. Puten plager ikke, tørker raskt og det er ingen friksjon. Lykkelig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up