`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zerod

Zerod Osuit

Zerod Osuit

  • Zerod Osuit
  • Zerod Osuit
  • Zerod Osuit

Zerod Osuit

Produktbeskrivelse Zerod Osuit

Spesialdesignet for korte avstander, er oSUIT Man drakten du trenger for å yte ditt beste. Den franske laget Water Wear Weapon stoff absorberer ikke vann, noe som gjør det til en verdifull ressurs under svømme. Den olympiske TripAd er stor på sykkelen, noe som gir den komforten du trenger for å holde fokus og effektiv. Båret av mange toppidrettsutøvere og landslag på ITU krets, er det oSUIT den dødelige våpen for triatlon.

spesifikasjoner:

Sammensetning: 80% polyamid / 20% elastan


Zerod Osuit er et produkt som samsvarer til den Dress kategorien innen Dameklær utvalget på din løping & triathlon butikken, runnerinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av runnerinn. Hva er fordelene med Zerod Osuit? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for løping & triathlon.

Spesifikasjoner Zerod Osuit

Typer av ermer
Produkttype
Glidelåslengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk