`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zamst

Zamst ZK 7

Zamst ZK 7

  • Zamst ZK 7
  • Zamst ZK 7
  • Zamst ZK 7

Zamst ZK 7

Produktbeskrivelse Zamst ZK 7

ZK-7 er en hylse-type kne støtte med en semi-åpen utforming som gir en overlegen passform og bidrar til å hindre slipping. Krysset og parallelle stropper gi effektiv kompresjon og intens anterior stabilitet for leggen.


Unik harpiks forblir forbedre lateral / medial stabilitet og muliggjøre glatt fleksjon og ekstensjon. Ideell for ACL / PCL-støtte.


Oppdag det store utvalget av løping & triathlon produkter fra Zamst som vi har på lager til de beste prisene. Hos runnerinn, din nett løping & triathlon butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Zamst ZK 7 fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Zamst ZK 7

Produkttype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk