`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Spyker Competition Calf

X-BIONIC Spyker Competition Calf

X-BIONIC Spyker Competition Calf

  • X-BIONIC Spyker Competition Calf
  • X-BIONIC Spyker Competition Calf
  • X-BIONIC Spyker Competition Calf
  • X-BIONIC Spyker Competition Calf

X-BIONIC Spyker Competition Calf

Produktbeskrivelse X-BIONIC Spyker Competition Calf

GODE NYHETER: SPYKER gir deg mer kraft. DÅRLIGE NYHETER: Samme gjelder for motstanderen din. Den nye X Bionic SPYKER reduserer svette, men ikke eliminere den. Høy ytelse idrettsutøvere bruker opp til 97% av sin energi til å kontrollere kroppstemperaturen, ifølge forskning fra Universitetet i Dortmund i Tyskland. I likhet med prinsippet om kalv pakking, eller kald etappe komprimerer når du har feber, spesielle 3D strukturer av det patenterte 3D BionicSphere System føre til en utbredt spredning av svette på overflaten av huden. Som fremmer evaportive kjøling, noe som sparer energi. Denne naturlige turbo lading effekt gir deg ekstra oomph for bevegelse fremover og forvandler svette til energi.Teknologi:


PositioningLines:

De PositioningLines er justerbare på leggen. Denne evnen garanterer at Delvis Kompression sonen ligger optimalt for å fullt ut oppleve sin verdi.


Aktiv Bund:

Den svært elastisk mansjett sikrer perfekt passform uten sammentrekkende.


mart Compression Zone:

Forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer muskel vibratin, optimaliserer ytelsen.


Klimaanlegg Channel:

Air Conditioning Channel er et ventilasjonssystem av kanaler som flyter rundt i kroppen, kontinuerlig frakte bort fuktighet og varme. Det gjør at luften kan strømme til kroppen regioner normalt ikke tilgjengelig med frisk luft sirkulasjon.


Fullfør bestilling av X-BIONIC Spyker Competition Calf med vår Dameklær utvalg og Arm og beinvarmere artikler. Naviger gjennom andre løping & triathlon kategorier på runnerinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på løping & triathlon utstyr, og få alle dine Arm og beinvarmere utstyr til den beste prisen, 100% garanti på runnerinn!

Spesifikasjoner X-BIONIC Spyker Competition Calf

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott

-

Veldig behagelig, jeg kan definitivt føle forskjellen når jeg løper i dem

Stor

-

Sammenlignet med andre produkter. Disse er veldig stramme og faste. Ikke sikker på at de virkelig hjelper, men de er stramme og holder seg på plass hele dagen.

Fine greier og godt å ta

-

hyggelig ting, tett og grov, holde min energi under min racing i en maraton, anbefaler.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk