`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Discovery Run 2.1

  • X-BIONIC Discovery Run 2.1
  • X-BIONIC Discovery Run 2.1

X-BIONIC Discovery Run 2.1

Produktbeskrivelse X-BIONIC Discovery Run 2.1

Vi kan ikke lære deg å kjøre. Men vi kan gjøre det enklere for deg. X SOKKER Run Discovery 2.1 er en videreutvikling av vår tid testet X SOCKS entry level modell for løpere med målene. Med den innovative X Cross bandasje for å støtte den sensitive ankelen området, de gir effektiv beskyttelse mot smertefulle leddskader. Takket være deres anatomisk utformet fotseng og patentert Klimaanlegg Channel, X SOKKER Run Disco holde føttene tørre og friske. En nylig integrert ToeTip Protector og forbedrede materialer øke komforten av sokker.




Spesifikasjon:


Teknisk sammensetning:

47% Skin NODOR

26% Mythlan

18% Nylon

6% Elastane

3% Robur

Materialsammensetning:

47% Polyester

26% polypropylen

21% Nylon

6% Elastane



Teknologi:


Klimaanlegg Channel:

Gjennomfører luft vekk fra anatomisk formet fotseng via innsiden av foten og dermed sørger for at fuktig, overopphetet luft pumpes ut av selv tettsittende sko med hver bevegelse.


Du kan puste. Du er intelligent. Er ikke sokker også?


Og dette er utfordringen. Hvordan kan vi helt beskytte og støtte våre føtter og gjenskape den naturlige, tørr barbeint klima samtidig? Revolusjonen: X sokker. The X SOCKS forskerteamet lærte av evolusjon - og fullførte den ved et essensielt, revolusjonerende skritt.


Gjennombruddet er utviklingen av airconditioning Channel. For første gang en sokk er i stand til å avgi varme, fuktige luft og gi foten med kjølig, tørr frisk luft. Føttene kan nå pusten i sokker og sko!


X Cross bandasje:

De unike crossover ankel band, strikk av elastiske materialer, gir stresset sener, muskler og ledd sikkert grep og stabilitet uten å begrense bevegelsesfriheten.


Våre føtter avhenge finjustert samspill av sener, leddbånd, muskler og ledd. En uforsiktig skritt kan være nok til å ødelegge denne erfarent team. Derfor anklene trenger ekstra beskyttelse uten å hemme fotens frihet. Dette er grunnen til at vi oppfant X Cross bandasje. Det er et kryss ankel bandasje strikket fra elastisk materiale, stabiliserer det ankelen og optimalt støtter fotens funksjon.


Akillessene Protector:

Akillessene Protector reduserer forekomsten av trykkpunkter og risikoen for skraping og blåmerker.


Akillessene Protector er laget av en meget slitesterk og støtabsorberende materiale; det beskytter akillessene fra trykkpunkter og friksjon fra toppen av skoen.


Heel Protector:

Beskytter mot trykk og friksjon.


Hælen området er spesielt utsatt for blemmer: The Heel Protector absorberer friksjon og dermed effektivt reduserer risikoen for blemmer.


Traversere AirFlow Channel System:

Regulerer temperaturen av fotsålen og gjennomfører fuktig og overopphetet luft inn aircondition Channel.


Traversventilasjonssystem sikrer at store områder av fotsålen, områder som normalt tett presset inn i skoen, er rikelig forsynt med frisk luft. For dette er pumpingen av buen av foten mobilisert. Når du går ned, utflating av buen krefter frisk luft rundt hele fotsålen, og når buen løfter igjen, luft trekkes ut av skoen.


Anatomisk formet fotseng:

For "L" til venstre og "R" høyre fot med integrert Aircondition Channel.


Hele vår kroppsvekt bæres av bare noen små områder av foten. Ved hjelp av den beste teknologien tilgjengelig i dag, den anatomisk formet fotseng justert til "R" rett og "L" venstre fot, beskytter og støtter disse områder med stor belastning, såler av foten. Aircondition Channel starter på fotens bue og fører ut av skoen. Varme og fuktighet blir kontinuerlig regulert av pumpevirkning som sørger for at, for hvert skritt, strømmer rundt foten frisk luft.


ToeTip Protector:

Asymmetrisk støtabsorberende beskyttere laget av hul kjerne Robur fiber pute og beskytte tærne på trykkfølsomme tips.


Alle vet den ubehagelige følelsen når en tå stadig støte på den skoen. Etter en stund har du en smertefull verkebyll. Sjansene for at dette problemet oppstår mens du gjør sport er ganske høy fordi kontinuerlig bevegelse kan føre til at foten til å gli fremover i skoen. Å bufre foten fra dette trykket ToeTip Protector er laget av Robur at puter og beskytter tærne samt de spesielt følsomme tuppen av tærne.


Tå Protector:

Beskytter mot blemmer og gnagsår.


Hvem ønsker å være topp behov for å ta vare på sine tær. Den asymmetriske Toe Protector absorberer trykk og perfekt klemmer konturen av Toe Protector absorberer trykk og perfekt klemmer konturene av theasymmetric tå området.


Aktiv Bund:

Garanterer perfekt hold uten å skli eller sammentrekkende.


Er du ute etter materialer fra X-BIONIC og spesielt X-BIONIC Discovery Run 2.1? Hos runnerinn kan du finne en komplett liste over Herreklær produkter og løping & triathlon tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk runnerinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial løping & triathlon kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner X-BIONIC Discovery Run 2.1

Årstid
Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (16)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket!

-

Utmerkede sokker for løping, innpakning og demping. Xsocks en garanti! Council.

Fantastisk !!!

-

Meget god kvalitet / prisforhold! Ideell for å løpe om sommeren! De passer godt og ikke forårsaker chafing.

Gode sokker

-

Veldig behagelig å kjøre, på hvilket som helst terreng! De produserer ikke chafing!

X-bionic discovery run 2.1

-

Svært komfortable og slitesterke sokker til kjøring

Xbionic

-

God sokk, komfortabel og passer godt. God pris.

Super løpende sokker

-

de løpende sokkene er veldig hyggelige!

Veldig bra

-

Lettere versjon, men i tråd med kvaliteten på dette merket, hvis levetid ikke skal understreke

Xbiónica

-

For nå, noen gode sokker. De passer perfekt til foten, og det er heller ikke et problem å svette eller chafing. Et godt kjøp

Kjølig

-

Virkelig geni

Perfekt

-

Det var fantastisk! Ingen sokker her i Filippinene som dette .... flott! Vil bestille igjen .. thnk deg.

Utmerket sokker

-

Utmerkede sokker for å løpe! Ulike deler av foten brukes til ulike deler av foten, med forskjellige bindende tettheter. Ingen gni, ben føles bra!

Flott løpestokker

-

Veldig god verdi for pengene. Bedre å gå til denne modellen.

Stor 100%

-

Svært komfortable og myke sokker, passe til foten!

Discovery kjører

-

Gode ​​sokker laget for maraton og ultraløpere.

Xbionic

-

Alt er perfekt, til en butikk med en utmerket organisasjon, lett å navigere på nettet. innkjøpt materiale kom til rett tid. Definitivt vil jeg kjøpe fra denne butikken.

X bionic

-

Alt er perfekt, til en butikk med en utmerket organisasjon, lett å navigere på nettet. innkjøpt materiale kom til rett tid. Definitivt vil jeg kjøpe fra denne butikken.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk