up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Victory endurance

Victory endurance MgB6 90 Units Without Flavour

plus
  • Play videoVictory endurance MgB6 90 Units Without Flavour
  • Victory endurance MgB6 90 Units Without Flavour

Victory Endurance MgB6 90 Units Without Flavour

Produktbeskrivelse Victory endurance MgB6 90 Units Without Flavour

Seier Endurance's MgB6 er et produkt av magnesium og vitamin B6, kombinert i egnede doser for de mest ønskelige resultater. Det anbefales for både styrke og utholdenhetsutøvere, for det er utestående fordeler for hver. Men det er spesielt viktig for utholdenhetsutøvere, hvor de pågående fysiske kravene skaper en iboende tilstand som utarmer de magnesium nivåer mye raskere.

Følgende er en guide til funksjonene ingredienser:

Magnesium er grunnleggende for muskelfunksjon fordi den fungerer som en kofaktor i mange cellulære enzymer. Det fungerer sammen med kalsium i muskel contraction7relaxation og koagulering av blodet (kalsium fremmer mens magnesium hemmer). Den magnesium supplement blir grunnleggende for alle idrettsutøvere generelt, men utholdenhet orientert utøverne mister større mengder Mg gjennom svette og fysiske belastninger, som kan føre til muskelkramper. Tilstanden er forhøyet ytterligere ved tap av kalium og resten av mineralsalter (elektrolytter). De MgB6 kapslene er fylt med magnesium citrat, som har vist seg å produsere den høyeste grad av absorpsjon og assimilasjon av musklene.

Vitamin B6 er involvert i metabolismen av proteiner og fettsyrer. Den konstruerer deler av forskjellige enzymer og spiller en rolle i dannelsen av hemoglobin og myoglobin, som øker aerob utholdenhet. Kombinert bruk med magnesium er viktig fordi det forbedrer samtidig kroppens absorpsjon og fordøyelses assimilering på cellenivå. Det hjelper også kroppen til å forhindre betydelige magnesium tap, som bør være et viktig punkt i fokus for enhver idrettsutøver.


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Victory endurance MgB6 90 Units Without Flavour unik. Hvis du er interessert i Victory endurance MgB6 90 Units Without Flavour bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk runnerinn. Vår omfattende Sports tilskudd kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte løping & triathlon aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et runnerinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Victory endurance MgB6 90 Units Without Flavour

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Utmerket spark, veldig god følelse også

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up