up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Victory endurance

Victory endurance Iso Energy 900g Tangerine&Orange

plus
  • Play videoVictory endurance Iso Energy 900g Tangerine&Orange
  • Victory endurance Iso Energy 900g Tangerine&Orange

Victory Endurance Iso Energy 900g Tangerine&Orange

Produktbeskrivelse Victory endurance Iso Energy 900g Tangerine&Orange

En revolusjonerende formel kombinasjon av enkle og komplekse karbohydrater, aminosyrer, antioksidanter og elektrolytter. Spesialdesignet for å rehydrere kroppen, optimalisere og øke utholdenhet under trening. Hvis du spiller eller praksis en utholdenhetssport, er Iso Energy definitivt produktet for deg.

Sin fantastiske kombinasjonen av ingredienser inkluderer:

Carbo Optimal Complex: En kompleks matriks av enkle og komplekse karbohydrater som improvethe absorpsjon og bruk av energi ved kroppens celler, så vel som å gi rask hydratisering.

L Glutamin: Er en essensiell aminosyre for å reparere muskel tissure og hjelpe kroppens utvinning. Det forbedrer også funksjonen av immunsystemet og reduserer Over Training syndrom (OTS).

Elektrolytter: ved langvarig trening, mister kroppen et stort antall av elektrolytter gjennom svette og urin. De viktigste er:

Kalsium: Dette spiller en viktig rolle i muskel contractoin og avslapning, nerve conduction og utskillelsen av hormoner, blant andre roller.

Kalium: Viktig i transport glukose til muskelcellene. Magnesium: Skjema del av over 300-enzymer, er knyttet til overføring av nerveimpulser, muskelkontraksjon og produksjon av ATP (energi molekyl).

Natrium og klorid: Dette er viktig i riktig regulering av kroppens væskebalanse.

Iso Energy er et ideelt produkt i resisitance trening, som det øker kroppens hydrering, reduserer muskel kramper og forbedrer vannmagetømming, som i sin tur hindrer problemer forårsaket ved inntak av væske under trening. Det gir også rask, vedvarende energi samt immediatey erstatte elektrolytter tapt under trening.


Akkurat nå, Victory endurance Iso Energy 900g Tangerine&Orange er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos runnerinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Oppblåsbare hoppeslått katalog og særlig i vår Sports tilskudd kategori. Vi har en rekke Sports tilskudd som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Victory endurance Iso Energy 900g Tangerine&Orange

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Iso energi

-

Utmerket produktkvalitet, høy ytelse i utholdenhet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up