`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Victory endurance

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Produktbeskrivelse Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Energi Up! Gel er en konsentrert karbohydrat gel som gir ekstra kraft under topp ytelse, er den tilgjengelig i to deilige smaker: sitron og appelsin. Gel med en rask absorpsjon på grunn av sin kombinasjon av dekstrose, fruktose og sukrose. Gelen lett assimilert på grunn av sin konsistens i form av flytende gel, spesielt under trening, og det gjør det enkelt å ta når en ekstra tilførsel av energi er nødvendig.

sammensetning:

Enkle karbohydrater MIX: dekstrose, fruktose, og sacarose, i forhold på 2: 1: 1. Disse komponentene blir raskt absorbert for å tilveiebringe umiddelbar energi når det trengs mest, slik at energi opp en ideell ekstra tilførsel av energi.

Ekstra tilførsel av Natrium: 100 mg per 40g. Natrium er en elektrolytt som tillater utvinning. Siden natrium er tapt i svette under trening, dette produktet gir en ekstra mengde natrium for å oppmuntre til forbruk av vann, derfor økende generelle hydrering og ytelsen er forbedret. Forbruket av vann anbefales med Energy Up! Gel.

Videre Energy Up! Gel er presentert i en spesialdesignet pakke for å gjøre det lett å transportere og bruke under sport.


Hvis du er ute etter Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels er du heldig. I vår løping & triathlon butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst runnerinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Oppblåsbare hoppeslått produkter. runnerinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Sports tilskudd for ulike typer aktiviteter. Vår Sports tilskudd er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Den oppfyller sin funksjon

-

Den oppfyller sin funksjon, selv om smaken er regelmessig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk