`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Victory endurance

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Produktbeskrivelse Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Acombination av enkle og komplekse karbohydrater, koffein, aminosyrer, elektrolytter og vitaminer i gel form som kan forsinke tretthet og improveperformance under trening. Supplert med koffein og guarana, whichreduce følelsen av tretthet og optimalisere stoffskiftet. Presentedin en ergonomisk pakke for enkel bruk og transport.

Dette uniqueblend inkluderer:

Carbo Optimal Complex: En blanding ofcarbohydrates med tre forskjellige glykemisk indekser (høy, middels og lav) inthe optimal andel (1: 2: 1) for å unngå blodsukkertopper. Rask og lang lastingenergy.

Koffein og Guarana: thisingredient har en bevist ergogenic handling, det vil si det forbedrer ytelsen. I theshort sikt, det stimulerer sentralnervesystemet øke mental fokus, etc .; det har også langsiktige effekter fordi: 1) den aktiverer metabolisme offats tilrettelegge sin bruk som energi og forbedrer ytelsen ved savingglycogen; 2) det forbedrer muskelkontraksjon.

L Arginin: En aminosyre precursorof Nitric Acid med vasodilaterende virkning, forbedrer den leveringen av oksygen andnutrient til cellene. Dessuten er denne aminosyren avgjørende i eliminering oftoxins produsert under trening.

L Taurina: En aminosyre, whichimproves osmoregulering, vesentlig i utholdenhetsidretter. Det forbedrer theassimilation av andre næringsstoffer.

Elektrolytter: For å getoptimal muskulær respons gjenvinne elektrolyttbalansen er vitale inendurance sport. De viktigste elektrolytter er:

Kalsium: Dette spiller en viktig rolle i muskel contractoin og avslapning, nerve conduction og utskillelsen av hormoner, blant andre roller.

Kalium: Viktig i transport glukose til muskelcellene. Magnesium: Skjema del av over 300-enzymer, er knyttet til overføring av nerveimpulser, muskelkontraksjon og produksjon av ATP (energi molekyl).

Natrium og klorid: Dette er viktig i riktig regulering av kroppens væskebalanse.

Takket være sin sammensetning, er Iso Energy et ideelt produkt i resisitance trening, som det øker kroppens hydrering, reduserer muskel kramper og forbedrer vann gastrisk tømming, noe som i sin tur hindrer problemer forårsaket ved inntak av væske under trening. Det gir også rask, vedvarende energi samt immediatey erstatte elektrolytter tapt under trening.


Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels som du har kjøpt hos runnerinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett løping & triathlon butikk oppdage en rekke produkter av merket Victory endurance og fullføre din bestilling av løping & triathlon produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Den oppfyller sin funksjon

-

Den oppfyller sin funksjon, selv om smaken er regelmessig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk