`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Victory endurance

Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

Produktbeskrivelse Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

Kombinasjon i gel form av komplekse karbohydrater og enkle karbohydrater, koffein, aminosyrer, elektrolytter og vitaminer for å forsinke tretthet og forbedre ytelsen i løpet av øvelsen. Koffein og guarana som reduserer følelsen av tretthet og optimaliserer forbrenningen.

Presentert i en ergonomisk pakke beregnet for den perfekte transport og bruk av utøveren.

Hans studerte komposisjon inneholder:

Carbo Optimal Complex: blanding av karbohydrater glykemisk de tre indeksene (høy, middels og lav) i de riktige proporsjoner (1: 2: 1) for å hindre glukose pigger. Rask og varig energi.

Koffein og Guarana: bestanddeler med dokumentert ergogenic handling, dvs. som forbedrer ytelsen. På kort sikt fordi det stimulerer CNS (sentralnervesystemet) øke vår konsentrasjon, etc. men faktisk det hjelper oss på lang sikt fordi: 1) aktiverer metabolismen av fett, det vil si, noe som forenkler bruken for energiformål, som forbedrer ytelsen fordi det sparer glykogen; 2) forbedrer muskel sammentrekning.

L Arginin: Aminosyre forløper for nitrogenoksid, et viktig vasodilator som tillater oss å forbedre transport av oksygen og næringsstoffer til cellene. Videre er denne aminosyren meget viktig i prosessen med å fjerne giftstoffer som dannes i løpet av sport.

L Taurine: aminosyre som forbedrer osmoregulering prosesser, vesentlig i utholdenhetsidretter. Det forbedrer assimilering av andre næringsstoffer.

Elektrolytter: i utholdenhetsidretter gjenopprette elektrolyttbalansen i cellen er avgjørende for fremstilling av god muskelrespons. De viktigste er: Kalium. Fundamental i transport av glukose inn i muskelcellen Magnesium: Det er en del av over 300 enzymer, er knyttet til overføring av nerveimpulser, sammentrekning / muskelavslapning og produksjon av ATP (energi molekyl).

Natrium og klorid: Dette er avgjørende for riktig regulering av vannbalansen.

Vitaminer B6 og B1: Viktig i henholdsvis protein metabolisme og karbohydrater.

Energi og ytelse:

Avansert formel med koffein som gir energi under trening

forsinker tretthet og forbedrer ytelsen

ergonomisk Package


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen løping & triathlon utstyr, oppdag runnerinn. Som Victory endurance autorisert forhandler har alle våre løping & triathlon produkter full produsentgaranti av Victory endurance. Velg en av våre Oppblåsbare hoppeslått kategorier og oppdag utvalget av Oppblåsbare hoppeslått produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Produktevaluering

-

Flott produkt, jeg har brukt det i et år nå, og jeg har det veldig bra.

Stor verdi for pengene

-

Smak hyggelig og lett å åpne når du er på gang.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk