`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Victory endurance

Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

Produktbeskrivelse Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

En ideell kombinasjon i gel form, med komplekse og enkle karbohydrater, aminosyrer, elektrolytter og vitaminer for å øke utholdenhet under trening. Umiddelbart erstatter elektrolytter tapt under trening, og dermed redusere muskel kramper.

Sin fantastiske sammensetning inkluderer:

Carbo Optimal Complex: En kombinasjon av enkle og komplekse karbohydrater som forbedrer absorpsjon og bruk av energi av kroppens celler.

Forgrenede aminosyrer (BCAA): Dette er essensielle aminosyrer som er avgjørende for muskelvekst og utvinning. De har også kjempe følelse av tretthet eller "sentral fatigue" forårsaket av en ubalanse mellom konsentrasjonen av BCAAs og tryptofan.

L Arginin: aminosyre som forbedrer fjerning av giftstoffer som produseres i perioder med intens fysisk aktivitet.

Taurine: aminosyre som forbedrer osmoregulering prosesser, som er avgjørende i utholdenhetsidretter.

Elektrolytter: I utholdenhetsidretter, re etablere elektrolyttbalansen i cellene er avgjørende for å produsere god muskel respons. De viktigste er:

Kalium: Viktig i transport av glukose til muskelcellene.

Magnesium: Skjema del av over 300-enzymer, er knyttet til overføring av nerveimpulser, muskelkontraksjon og produksjon av ATP (energi molekyl). natrium og

Klorid: Dette er viktig i riktig regulering av kroppens væskebalanse.

Vitamin B6 og B1: Viktige i metabolismen av proteiner og karbohydrater henholdsvis.


Ikke vent lenger og kjøp Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels. For annen informasjon om egenskapene til Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels kan du komme i kontakt med runnerinn gjennom vår kontakt side. runnerinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Oppblåsbare hoppeslått for løping & triathlon og annen fritidsaktivitet . Vår Oppblåsbare hoppeslått vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Sports tilskudd artikler.

Spesifikasjoner Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Ingen koffein, lys for mage

-

Veldig fin gel, jeg brukte Energy Up for å kjøre, av samme firma, i mange år. Denne har ekstra ingredienser som kan hjelpe deg i løpedager. Dessuten har det ingen koffein, som andre produkter, som øker min HR

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk