up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Victory endurance

Victory endurance All Day Energy 90 Units Without Flavour

plus
  • Play videoVictory endurance All Day Energy 90 Units Without Flavour
  • Victory endurance All Day Energy 90 Units Without Flavour

Victory Endurance All Day Energy 90 Units Without Flavour

Produktbeskrivelse Victory endurance All Day Energy 90 Units Without Flavour

Fordelene med å ta All Day Energi: I tillegg til en betydelig tilførsel av vitaminer og mineraler, det er en lik mengde av essensielle næringsstoffer. Slike kosttilskudd bli avgjørende for ytelse, som idrettsutøvere brenne langt mer caloriesthan gjennomsnittlig person på daglig basis. Den kroppens forbruk vokser som innsats økes. Persperation, for eksempel, akselererer kroppens frigjøring av mineraler. Den fysiske anstrengelsen satt videre forsterker kroppens behov for å fylle opp de vitaminene som forbrennes. Videre All Day Energy legger en imprtant antioksidant beskyttelse, på grunn av konsentrasjonen av vitamin A, C, E, mineralet selen, og EGCG, som finnes i grønn te. Disse næringsstoffene fungere som potente antioksidanter, men hva er funksjonen til disse antioksidanter? Enkelt sagt, de fungerer som preventatives til utviklingen av "frie radikaler" (farlige, naturlig forekommende kjemikalier, believedto spiller en rolle i mange alvorlige sykdommer) som kan oppstå ved en intens trening. Slike skader blir smertefullt og føre til verkende og hevelse av musklene. Foruten å skade den glykogen utvinning, kan skader også være skadelig for DNA, redusere aerob kapasitet, og derfor redusere kroppens nivå av ytelse.

Mineraler er involvert i ulike reguleringsfunksjoner og de bidrar til å bygge mange forskjellige tissure strukturer: de konstruere bein og tenner, kontrollere kroppsvæsker, skjema enzymer og hormoner i forbindelse med stoffskifte, og noen er antioksidanter.

Vitaminer er avgjørende for å opprettholde god helse, så en mangel vil utvilsomt føre til helseproblemer. I tillegg er de positivt påvirke stoffskiftet og, som nevnt tidligere, noen en repotent antioksidanter (A, C og E).

Med dette i tankene, sikrer All Day Energy tilstrekkelige energireserver i løpet av dagen og hindrer eventuelle mangler i kritiske vitaminer og mineraler, samt å opprettholde et tilstrekkelig nivå av ernæring.


Victory endurance All Day Energy 90 Units Without Flavour er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos runnerinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Victory endurance All Day Energy 90 Units Without Flavour har den offensielle garanten av merket Victory endurance. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Oppblåsbare hoppeslått katalog og Sports tilskudd kategori.

Spesifikasjoner Victory endurance All Day Energy 90 Units Without Flavour

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stor verdi for pengene

-

Enkel å bruke, og jeg vil kjøpe oftere.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up