up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Vibram fivefingers
360

Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

plus
  • 360Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes
  • Play videoVibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes
  • Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes
  • Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes
  • Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Vibram Fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

En ideell løpesko for dem å gjøre overgangen fra tradisjonelle til minimalistiske sko. Jo tynnere såle gjør at du føler deg løpeturen og kobler deg til løpe miljø for en trygg barbeint kjører opplevelse.

spesifikasjoner:

Vekt: M43 = 4,6 oz.

Sole Spec: Innersåle: 2mm Anti Microbial Drilex Sockliner

Mellomsåle: 4mm EVA

Gummi: 2,5 mm

Øvre Materiale: Polyester Mesh

vegan

Maskinvask / Air Dry


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med runnerinn, nettbutikken som spesialiserer seg på løping & triathlon materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Sneakers produkter av Vibram fivefingers. Forespørr løping & triathlon produktene som er oppført som Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Trinn
Miste
Farge
Vekt fottøy
Skobredde

Kundeomtaler og spørsmål (17)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fem fingre vrun

-

Levering i tide. Suveren sko som jeg allerede kjente. 6 km i morges passer de meg som en hanske. Følelse av letthet og bedre støttearbeid foran på foten. Jeg anbefaler dette løpeproduktet.

Takk

-

Takk til teamet for at det er enkelt å kjøpe disse flotte skoene. Vi hadde noen problemer med forsinkelsesforsinkelse på grunn av covid, og det ble gjort noen justeringer i bestillingen vår, men til slutt fikk vi det vi ønsket, og til tross for noen få justeringer i betalingene fungerte alt riktig, til og med å få refusjon på å kjøpe billigere sko. Takk til alle som er involvert i å få det til, pluss at vi elsker hvor flotte skoene er, veldig behagelige!

Stor oppdagelse

-

Gjennomgang etter 1,5 år: De hjalp meg mye med å styrke beina. Knesmerter stoppet. Jeg går, løper og går med dem. Jeg ble vant til dem raskt, og nå endrer jeg dem ikke. De er egnet for alle jordsmonn med utmerket vedheft og veldig lett. De er veldig motstandsdyktige mot skarpe steiner, torner og til og med briller. De er veldig pustende og tørker veldig raskt. De passer perfekt, og komforten er uten sidestykke av noe annet. Jeg kjøpte også V-Trek 2.0 Isolated for vinteren. De hjalp meg opprinnelig til å komme meg etter kneoperasjon, og nå trener jeg regelmessig med bedre ytelse enn før. De ombestemte meg om joggesko.

Veldig bra

-

Veldig bra. flott og dette er første gang jeg bruker dette og elsker det. Jeg anbefaler dette til alle.

Forsinket, men fornøyd

-

endelig kommet etter nesten 2 måneder. kan ikke bli hjulpet på grunn av det globale problemet antar jeg. for kjøpere i Sørøst-Asia (jeg er i sg), vær klar over forsinkelsen. esken var ikke i god form, men skoene er helt akseptable.

Så behagelig som de virker

-

Veldig behagelige joggesko, det er vanskelig å begynne med å bruke dem på, det er et par tutorials på nettet, når trikset er tatt blir de satt på med en gang, jeg anbefaler å ta dem på med 5-finger sokker også, det gjør det lettere å ta dem på. Jeg bruker 42,5 (27 cm), jeg har bestilt størrelse 42 og bra, ikke noe problem. Du må gjøre litt tilpasning til minimalistisk fottøy; for nå veldig glad.

Super !!!!

-

super rask levering. nikkelstørrelse

Vibram vrun

-

Bestilt ett nummer for stort, men skoen ser veldig bra ut, lett og er behagelig. Materialene er av ypperste kvalitet. Må sende dem tilbake og få riktig størrelse.

Jeg liker det

-

Veldig god kvalitet!

God

-

kjapp levering. Bra saker!

God

-

Veldig god kvalitet!

Utmerket service og strålende produkter

-

Strålende! Vibram Fivefingers EVO2 føles som en hanske. Firetiden jeg har lagt den på føltes litt rart, men i løpet av minutter forelsket jeg meg i den. første løpet var hyggelig, jeg gleder meg til å ha mange flere. Leveransen var fantastisk og over alt er jeg veldig fornøyd. sterkt anbefalt.

Det er prute

-

Det er prute. Alle, skynd dere !!!!!!

Rask levering god kvalitet

-

Gå for år på Vibram FiveFingers, og denne kvaliteten er fantastisk. Rask levering.

God sm

-

Leveringen var super raskere ved DHL

Veldig bra

-

God service fra Trekk I Jeg fikk produktet innen 3 uker, og produktet er i utmerket tilstand

Flink

-

Jeg var ute etter komfort på grunn av et kne problem, og disse shoos er stor! Og så var levering! Keep up the good service og gode tilbud!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up