`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trangoworld

Trangoworld Viny

  • Trangoworld Viny
  • Trangoworld Viny

Trangoworld Viny

Produktbeskrivelse Trangoworld Viny

Funksjoner:


Justerbar hem med elastisk snor og propp

Montert armholes med Lycra

Zip frontlommer

Innerlomme

Vannavstøtende

Pustende

Lett og komfortabel

Flerbruks utforming

Termisk og komfortabelSpesifikasjoner:


Vekt: i 295


Teknologi:


Pluma:


Trangoworld bruker i sin samling flere varianter av ned: "European gåsedun", "European dukke ned", "Goose ned" og "Duck down". Det er to viktige kvalitetsfaktorer som bestemmer ned ytelsen på et plagg eller en sovepose: en er blanding av dun og fjær («Mix ratio") og den andre er fylle ytelse ("Fillpower"). "Mix ratio": Informasjon som "98/2" betyr at fylling av et plagg eller en sovepose, har 98% av dun og 2% av fjær. Ned holder bedre varme enn fjær. Jo høyere andelen ned i forhold til fjærene er, jo høyere er isolasjonen med det samme fyllvekt vil være. "Fillpower": En "cuin" er måleenheten for å teste ytelsen i form av fylling og komprimering. Jo høyere er antallet "cuins", jo høyere fylle ytelse vil være. Resultatet er et produkt med bedre isolasjon.


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte løping & triathlon produkter Trangoworld har? Hos runnerinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Vester artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Trangoworld Viny er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Trangoworld Viny

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk