`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trangoworld

Trangoworld TRX2 800 FT

  • Trangoworld TRX2 800 FT
  • Trangoworld TRX2 800 FT

Trangoworld TRX2 800 FT

Produktbeskrivelse Trangoworld TRX2 800 FT

spesifikasjoner:

Rond halsen Langermet

Flatlock sømmer (4 pinner)

Justerbar hem med elastisk snor og propp Lengre bakside

Zip lommer foran

Ergonomisk justering Lys

vekt utforming

Multipurpose utforming

Spesifikasjoner:

Vekt: 260g

Teknologi:

Polertec Power Stretch pro: Kombinerer ytelsen til Power Stretch ansette nylon på utsiden for holdbarhet og polyester ved siden av huden for fuktighetskontroll.

Ned: Trangoworld bruker i sin samling flere varianter av ned: "European gåsedun", "European dukke ned", "Goose ned" og "Duck down". Det er 2 viktige kvalitetsfaktorer som bestemmer ned ytelsen på et plagg eller en sovepose: en er blanding av dun og fjær ("Bland ratio") og den andre er fylle ytelse ("Fillpower"). "Mix ratio": Informasjon som "98/2" betyr at fylling av et plagg eller en sovepose, har 98% av dun og 2% av fjær. Ned holder bedre varme enn fjær. Jo høyere andelen av ned i forhold til fjærene er, jo høyere er isolasjonen med det samme fyllvekt vil være. "Fillpower": En "cuin" er måleenheten for å teste ytelsen i form av fylling og komprimering. Jo høyere er antallet "cuins", jo høyere fyll ytelse vil være. Resultatet er et produkt med bedre isolasjon.

'

portex Quantum: Quantum er lett og sterk som gir en betydelig vektreduksjon uten å ofre styrke og slitestyrke.


Trangoworld TRX2 800 FT har den offesielle garantien fra merket Trangoworld. Handling i vår nett løping & triathlon butikk vil du ha Trangoworld TRX2 800 FT hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 122.49 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Trangoworld TRX2 800 FT

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Trusted site

-

Jeg hadde allerede kjøpt andre ganger, og sannheten er veldig bra. Det er det samme produktet som inneholder en csa enn den på nettet, alt er perfekt, takk.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk