`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trangoworld

Trangoworld Qogir Windstopper

  • Trangoworld Qogir Windstopper
  • Trangoworld Qogir Windstopper

Trangoworld Qogir Windstopper

Produktbeskrivelse Trangoworld Qogir Windstopper

Lett og pustende. Kombinerer flere stoffer og materialer. Med reflekterende elementer for å bli sett om natten.Funksjoner:


- Pustende membran


- Vindtett membran


- Utstyrt elastisk hem


- Lengre bakside


- Zip lommer foran


- Tilbake glidelåslomme


- Vannavstøtende


- Pustende


- Vindtett


- Elastisk stoff gir komfort og frihet av bevegelser


- Lett design


- Flerbruks utformingSpesifikasjoner:


- Vekt: 145 gTeknologi:


Den bluesign standard hoder ett skritt videre enn et miljømerke. På grunn av den helhetlige tilnærmingen til denne bransjestandarden, er ikke bare forbrukernes sikkerhet vurderes, men også andre aspekter, inkludert helse, vann utslipp og utslipp til luft blir tatt hensyn til.


Foruten disse viktige aspektene, prinsippet om ressurssparing spiller en viktig rolle innenfor bluesign standard.


Den uavhengige bluesign standard garanterer at hele produksjonskjeden inneholder kun komponenter og går gjennom prosesser som er ufarlig for mennesker og miljø.


Den bruker det som kalles "Input Stream Management" som ser produksjonen som en serie trinn som må være individuelt sertifisert og overvåket. Alle produksjonsprosesser og kjemi må oppfylle bluesign standard for et ferdig produkt å bære etiketten bluesign ®.


Er du ute etter materialer fra Trangoworld og spesielt Trangoworld Qogir Windstopper? Hos runnerinn kan du finne en komplett liste over Herreklær produkter og løping & triathlon tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk runnerinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial løping & triathlon kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Trangoworld Qogir Windstopper

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk