`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trangoworld

Trangoworld Lerez

  • Trangoworld Lerez
  • Trangoworld Lerez

Trangoworld Lerez

Produktbeskrivelse Trangoworld Lerez

spesifikasjoner:

Elastisk midje Flatlock-sømmer (4 pinner)

Termisk og komfortabel Anti lukt behandling

Spesifikasjoner:

Vekt: 150g

Teknologi:

Polygiene: Permanent luktkontroll. Polygiene nøytraliserer lukt ved å stoppe veksten av lukt bakterier og sopp. Det gjør tekstiler holder seg friske og luktfrie. Effektiv og permanent: lukt gratis effekten er garantert for normal levetid på produktet. Polygiene anvender sølvsalt (sølvklorid) er et svært effektivt antimikrobielt middel, til trygt å hemme veksten av lukt bakterier og sopp. Men Polygiene påvirker ikke den naturlige bakteriefloraen i huden din. Vær klimasmart. Bruk flere ganger før vask.


Trangoworld Lerez er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett løping & triathlon butikken kan du finne Trangoworld Lerez relaterte produkter. Vårt utvalg av Tights produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Trangoworld Lerez

Funksjoner
Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk